dumbythegrey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Start-stop-restart işleri için neden C ve/veya Lua bilen birisini, arayayım ki? Ayrıca start stop restart bir iş değildir, evet etrafta çok fazla insan sadece bunları yaparak ben developerim diye dolaşıyor ama konuyu r10'a açmamın sebebi de bu, en azından burada bu tarz elemanlar yoktur diye düşünüyorum, diğer platformlar bunlarla ağzına kadar dolu zaten. Bu dilleri bilen ya da en azından hakimiyeti olan, edit yapabilecek, ESX framework'ü tanıyan ( start stop restart işleri olsa neden framework'ü tanıyan birisi diye ekliyeyim) bilenen scriptlerle daha önce haşır-neşir olmuş birisini arıyoruz.
Dostum galiba sen egondan ne konuştuğunu bilmiyorsun. beni zaten tanımıyorsun insan gibi sordum basit bir işlemmi esxi tarafındaki diye. Müneccim değilim ben lua ile c ile başka iş yapacaksındır belki esx için basic api lazımdır kendi Paketimi yazdım sunucuyu komple paketten yönetebiliyoruz diyecektim basit bir işlem değil ise yardımım dokunsun vereyim diyecektim -ki saol fırsat vermedin. Dediğin işlemleri yapabiliyorum zaten o kapasite varki yazdım 14 yılımı yedi benim bu sektör. İnsan gibi iki kelime soru sordum biraz seviye lütfen.

Eleman derkende karşındaki insanın nesi var ne iş yapıyor bil hani sen kendi düşüncelerini herkes biliyor gibi konuşuyorsun ya bi zahmet kendinde uygula. Kasiyer değilim ben 10 yıldır kendi firmamı yönetiyorum. Bu yazıyı yazdığın platformunda geliştiricisiyim saygısızlık etmedim sana karşı seninde aynı şekilde karşındakine saygın olsun lütfen.

ESX derkende vmware esx dediğini sandığım için ve paketi hiç bir yerde olmadığı için geliştiricilere yardım etmek amaçlı paylaşiyim yardımımız dokunsun dedim. Kötü niyetli olmayan bir durumu nasıl bu hale getirdin anlamlandıramıyorum. Çok ayıp ya.