apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz böyle devam edin, aynı partiye oy vermeye devam edin, dolar ondan sonra 20 30 lira olduğunda şükredeceksiniz
Adamlara hak tanımadınız ki iyi mi yönetiyor ülkeyi kötü mü, bir kere dahi hak tanımadınız son 20 yılda, ondan sonra neymiş bunlara ülke emanet edilmezmiş, şans tanımadınız ki, nerden biliyorsunuz iyi yada kötü yöneteceğini
neyse dediğim gibi aynen devam edin, dolar 2028 de 20 lira civarı olur, (önümüzdeki ikinci seçimde)
Benim kadar objektif bakan bir ak partili çok az bulursun bunu değerlendir derim

Yaşın kaç bakmadım ama, sizin kafadakiler başta olsaydı şuan 1 dolar 20 Tl ye değil 20 000 000 Tl ye doğru çıkıyordu Paradan 6 sıfır atılması çok büyük bir devrim olmasa da öyle yabana atılacak bir durum da değildir işin ekonomik boyutunda..

Gezi olaylarında 1.87 lerde seyreden doların birden 3 küsürlere çıkması bizim değil, sizin eseriniz.. yani zaten kendi başınıza 2 TL lik bi artışı siz yaşattınız bunun hesabını verin önce!

Dolar daha da yükselecek diye dolar alıp da yükselmesini sağlayan yine sizsiniz ne ayak? benim ve ailemin bir dolar desen yabancı paramız yok kenarda ama sen, bilemedin anne baban, çevrende vardır eminim, de ki yalan ?

İstanbul,Ankara gibi illeri aldılar şimdi , ilk icraatleri ne oldu ? - Çalışanları işten çıkarmak...
Çalışanları burda 2 ye ayıralım, bu bu bu işleri yapanlar karar verme mekanizması içerisinde olan kişiler onlarla çalışamayız, ama bu bu bu işlerdeki insanlar ekmek derdinde, onları çıkarmayalım diye bir ayrım yok... Ak partili ise hepsi yolcu...
Ak parti'yi sevmeyen, aleyhinde hem çevresinde hem de sosyal medyada bi sürü laf eden bir sürü insan hala devlet kadrolarında çalışmakta oysa...

İlk icraati "Temel atmama töreni" olan, icraat konusunda sıfır, lakin laf ebeliği konusunda her türlü dalavereyi yapan birisini İstanbul gibi bir ilin başına layık görenlere nasıl güveneceğiz...

Bu yeni trend olan alg patlaması olayı mesela... İstanbul bunu ara ara yaşar, lakin kaç senedir bu alg patlamasında koku olmazdı bu kadar rahatsız edici düzeyde..
Ama nasıl bir tesadüf ise Chp yönetimi alınca koku da başladı, napıyor alg ler de Reis'e mi çalışıyor oy atıyorlar

Chp kadroları tembeldir arkadaşım bunu kabullenin artık.
Zira benim eski patronum çok koyu bir solcu ve ak parti düşmanı, eşi de chp li bir belediyenin yöneticisi idi, yani belediye başkanından sonra 3 veya 4. sırada karar verme hiyerarşisinde... onlar bile yakınıyorlardı bunlardan birşey olmaz, keşke ak parti belediyede şehri şunlardan alsa da en azından iş yapsak, onun bunun adamını ağırlamaktan, işe koyacak yer aramaktan iş yapamıyoruz diye..

Daha dün kadar yeni bir olay bu da... Chp milletvekili ne diyor ? Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim
Yani derdi ülkenin ileri gitmesi olan bir insan bu lafı söyleyemeyeceğine göre, demek ki o zaman bunların zaten ülkeye çivi çakmak gibi bi amaçları yok..

İşin bir diğer komik tarafı ise, rahmetli M. Kemal doğrusu ile yanlışı ile yeni bir devlet kurarken yeni bir sistem getirdi, bu sistem diyor ki , çoğunluğun seçeceği parti ve kişiler ülke yönetiminde söz sahibi olacaklardır.

Hatta kendi elleri ile bi muhalefet partisi de kurduruyor, bişiler oluyor sonra kapanıyor o parti...
Sonra milli şef geliyor
Açık oy, gizli sayım usulu ile seçimler yapılıyor , yani oyunu polis , asker, memur nereye bastığını görürken kullanıyorsun ama sayarken kapalı kapılar ardında sayılıyor ve hatırladığım kadarı ile o seçimde de tek partisin hani bi rakibin de yok )) ama o seçimde bile %100 alamıyorsun...

Ondan sonraki süreçlerde solun ülke yönetiminde söz sahibi olduğu zaman dilimlerinde de yine hep kaos ve sefalet vardır, belirli elit bir kesim kaymağını da sütünü de yer içer, ki bunların sayısı çok çok sınırlıdır ve Chp'li falan olman da yetmez bu gruba dahil olmana,çok daha farklı teslimiyetlerin olması lazım.

Geçmişi bu kadar berbat olan bir partiye hangi vicdanlı insan oy verebilir ki ?

Gelelim Ak parti'ye....

Yaptıkları icraatleri şimdi sıralamaya çalışırsam tüm günümü alır yetmez bile gün ama ne yaptı diye soracak olursan eğer Buradaki Ak İcraatler sayfasını canın sıkıldıkça okursun, hatta yerinde olsam eski Türkiye ile kıyaslarım bakarken de

Eksilerini sayalım

Müteahitlerin il ve ilçe başkanlığı gibi karar verme mekanizmalarını tutması sonucu ilk baştaki o hızı kesildi..

Reis dış siyasetle daha çok uğraşmak zorunda kalınca, yönetici kadrosundakiler halktan kopmaya başladı...

Ak partiye kapak atayım kafam rahatlar sonra kafasındakilerin yüzsüz ve yalaka tavırları yüzünden Kızıl Elma ülküsünde olanlar ikinci planda kaldılar.

Yollar hastaneler köprüler vs yapılırken hedeflenen, her ilin üretim merkezi olması projesine bir türlü geçilemedi ve bu işsizliği de peşinde getirdi.. Fakat burada çok da suç bulamıyorum, zira içimizdeki sen ve senin gibi doğrusuna doğru, yanlışına yanllış deme erdemi gösteremeyenler yüzünden hem içeri ile hem dışarı ile uğraşmak zorunda kalınıyor..

Ak parti'li ve dava adamı olmayan yöneticiler yüzünden yeni bir burjuvazi kesimi oluştu ve bu kesim hem sizin gibilerin hem de bizim gibi dava uğruna ak parti etrafında birleşenlerin gözüne batmakta..

Eğitim sistemini yasa dışı sol (sol demiyorum dikkat ) örgütlerinin elemanlarına teslim ettiler farkında değiller henüz.. Sadece Kpss ile öğretmen mi alınır? Geleceği emanet ettikleri öğretmenlerin içerisinde büyük bir kısmı zaten anarşizm eğitimi almış da gelmişler, öğrencileri de öyle yetiştiriyorlar.

Adalet sisteminde çok güzel bir sistem geliştirip UYAP ı kurdular, lakin hala daha eksiklikler var ve bunları yapmakta gecikiyorlar.. Geç gelen adaletin adalet olmayacağını ve hanelerine eksi yazılacağının farkında değiller. (bu da ak partinin tek başına meselesi değil.... barolar, bakanlık, hsyk , sendikalar hepsi ortak çalışılması gereken bir iş)

var bi kaç tane daha ama vaktim değerli

Vel hasıl, biz de Ak partinin eksik yanlarını bilmekteyiz ama, Chp ve onunla yola çıkan diğer yozlaşmışlar geldiğinde hiç bir icraat yapılmamasındansa, en azından birşeyler yapmaya çalışanları destekliyoruz.