"]sn.kenangumus@gmail.com
[/EMAIL]
İstanbul bu işin merkezidir. Hatta istanbul'un çoğu kıdemli vergi mahkemesi hakimi Danıştay hakimlerinden çok daha bilgi ve tecrübelidir. Her sene binlerce dosya ellerinden geçer. Bu ağır iş yükünden dolayı çoğunun sağlığı bozulur. Hafta sonu bile dosya çözerler. Buna rağmen İstanbul yanlış yapıyor diyorsanız konuşacak mesele kalmamıştır.
Bu arada Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat bey hocam olup, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi üyeleri ve İstanbul vergi mahkemesi başkanları ise zamanında birlikte çalıştığım meslektaşlarımdır. Selamlarımı iletin.
İyi geceler[/QUOTE]
Hocam espri olarak yazdığım yanına gülücük attığım cümlelere alınıyorsunuz. Çok alıngansınız. Herhalde espri yaptım, mahkeme tutup da karşı tarafın ismini hiç yanlış yazar mı? zaten yukarıda yazdım, yanlışlıkla Çorum belediye başkanlığı bile yazsak, mahkemenin bunu doğru yere yollayacağını siz daha iyi biliyorsunuz.
Fotoları yükleyemiyorum. Neyse isterseniz zaten Ankara'da tanıdıkları sorarsınız veya mail atabilirim. Ankara'da Ankara vergi dairesi başkanlığı olarak dava açıyoruz o şekilde yürüyor. İstanbul için farklı bir düzenleme yapılmış olabilir. Sonuçta İstanbul, Ankara'dan ekonomi olarak en az 20 kat daha büyük. Dava olarak da en az bir 10 kat fark eder diye düşünüyorum.
"Bu arada Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat bey hocam olup, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi üyeleri ve İstanbul vergi mahkemesi başkanları ise zamanında birlikte çalıştığım meslektaşlarımdır. Selamlarımı iletin."
İstanbul'a yılda en fazla 2-3 defa gidiyorum ama Ankara için söz uğradığımda selamınızı iletirim.
Kenan Gümüş
S.M. Mali Müşavir
sn.kenangumus@gmail.com