Backlinkcinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylarca zayıflığım nedeniyle utanıp da dışarıya çıkamadığım günler bilirim. Kendimi çok şükür toparladım. 46 kiloydum bir aralar. Bak ben sana sabırla, azimle kilo almış birisi olarak 1. ağızdan yazayım

Bombax mış, şuymuş buymuş bunları boşver. Gerçekten kilo almak istiyorsanız eğer;

1-) Sabırlı ol
2-) 2 gün yiyerek ben kilo alamıyorum diye kendini bırakma
3-) Öğün sayısını arttır, ara öğünler inanılmaz önemli
4-) Ne olursa olsun sağlıklı beslen

Normalde diyelim ki 3 öğün yiyorsun, sabah öğle ve akşam olmak üzere. Sabah ile öğle yemeğinin arasına bir şeyler sıkıştır. Örneğin ben cherios vitaminli nestlenin sütlü gevreğini tükettim. Öğle ile akşam yemeğim arasında dardanel ton balığı tükettim ekmek ile. Bu şekilde kilo aldım, sağlığıma kavuştum.

Tek yönlü beslenme, sağlıksız abur cuburlardan uzak dur.
Anladım Hocam. Aydınlatıcı Bilgi için Çok Teşekkür Ederim. Mutlaka Dediklerinizi Uygulayacağım Ben Normal'de Ayıptır Söylemesi Çok Yemek Yerim Hocam ama Ara Değil. Sabah ve Akşam. O zaman Artık Sabah, Öğlen ve Akşam Yiyeceğim Birde Ara Öğünler Yiyeceğim. İnşallah Sonuç Alırım ya

enesen4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyetisyen olarak söylüyorum. 1 paketin içine karabiber tuz şeker un zencefil zerdecal dökün. Paketin maliyetini 1 lira olacal şekilde doldurun. Bu paketi yeri geldiğinde zayıflamak yeri geldiğinde sismanlamak için pazarlayın.

Hiç bir işe yaramayan bir ürün. Sismanlamak için bir ilaç bulamazsınız. Ek takviyeler istah arttırabilir ama sismanlatmaz.
Gainer veya mama gibi hiper kalorik ürün kullanabilirsiniz. Ama dengeli kullanmalısınız. Yoksa insülin regule olamaz ve göbek cevresi yaglanmalari olabilir.
Anladım Hocam. Çok Teşekkür Ederim. Dengeli Besine Dikkat etmiyordum artık Dikkat Edeceğim ve Önerdiğiniz Ürünleri Kullanacağı Mutlaka.

Alperenyld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende spora gidip , fazla yemek + sütlü bebe bisküvisi yiyerek almıştım kilo
Anladım Hocam. Spor Yapıyorum da. Fazla da Yemek Yiyorum ama Ara Öğünlere Hiç Dikkat Etmiyordum. Artık Dikkat edeceğim Mutlaka

Çok Teşekkür Ederim Hocam. Bakıyorum Hemen

aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kilo almak için şuan çörek otu yağı, balık yağı + multivitamin kullanıyorum. 46 kilo başlangıç. Şuan 48 kiloyum inşallah böyle devam eder.
Maşallah Hocam. Darısı Bana İnşallah. Bende 60 Kiloyum. Hedefim 65 İnşallah

fikretk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum gazi üniversitesi besyo’dan selamlar sağlık bakanlığı vs bu tarz ürünleri onaylamaz. Kilo almak için
kaide oldukça basittir. Aldığın kalori harcadığın kaloriden fazla ise kilo alırsın. Bu denklemi kurarak yediklerine dikkat edersen kilo alırsın.1 haftada 5 kg Aldım şöyleydi böyleydi vs gibi görsellere

yine besin takviyesi almak istiyorum diyorsan. Supplement olarak Karbonhidrat tozu yani gainer kullanabilirsiniz. Tadı milkshake gibi. 5-6 sene önce bende kullandım 1.75 boyum vardı 55 kg idim sporla beraber kullandım hardline marka 5-6 kg almıştım kas ve hafif yağ olarak 1 buçuk ayda.

daha uzman bir çözüm ararsan diyetisyen tanıdık var uygun fiyatlarla yardımcı olsun.
Anladım Hocam. Çok Teşekkür Ederim. Bende Zaten Tereddüt Ettim. Besin Takviyesini Alacağım Hocam İnşallah. Dediklerinizi Kullanacağım Mutlaka. Eğer ki Beceremezsem Hocam Sizinle İletişim Kurarım Diyetisyen için.