Abi sizi tanımıyorum ama genel olarak söylemek istediğim bir şey var kimsenin kaşına gözüne sözüne özüne aldanıp -YA BİZ ZATEN ARKADAŞIZ BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ.
gibisinden iş yapmayın herkese söyleyeyim daha iki gün önce bir kişi ile bu konuda konuştuk güvenmedim güvenmemekte haklıydım iş yapmadım çünkü kendisine sözleşme noter vesair yapacak mıyız diye sorduğumda notere gerek yok önce birbirimize güvenmemiz lazım dedi ama daha sonra altından bi'şey çıkacak olsa kendisine hiç bir şey diyemezdim sonuçta internet ortamında kimin ne olduğu belli değil ve her ne kadar iyi niyetli olsa da bir gün elinizde patlar telefonu hesabı kapatır dahada ulaşamazsınız bi'şey yapamazsınız bütün emekleriniz bir dakikada çöp olur bu yüzden kimse ile dostsunuz arkadaşsınız diye yasal işlemleri bir tarafa atmayın insanoğlu herkes yapabilir. Bu yüzden boşuna birbirinize güvenmeyin ben şahsen kendime güvenemiyorum nerde kaldı ki karşıdaki kişiye güveneyim.Teşekkürler

Not: Sakın kimse alınmasın genel olarak söylemek istedim dediğim gibi konu sahibi kıymetli abimizi tanımıyorum saygılar hürmetler selamlar.Bu arada geçmiş olsun