caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasak yoksa tedbir yoktur.
Sonra bu halka gerizekalı, aptal dersek ya da koyun dersek ne bileyim çobansız siz bir hiçsiniz desek suç oluyor.

Yani aylardır içinde bulunduğumuz onca problem, virüs, salgın bu tür durumlarla mücadele edebilmek için devletin 5 yaşındaki bebeği yasak yöntemiyle disipline etmesi gibi mi davranması gerekiyor?

O zaman bu mesajdan çıkardığım şey bu halk koyundur ya da aziz nesinin dediği gibi aptaldır.

Koskoca adam olmuş evlenmiş çoluğu çocuğu olmuş işi gücü var. Aile reisi olmuş ama halen maskesiz sokağa çıkmaması gerektiğini, sosyal mesafeye uymasını, temizliğine dikkat etmesi gerektiğini devlet yasaklarla mı anlatmalı? Benim aç mesajlarımı oku ilk başlarda bu konularda devletin daha sıkı tedbir vs almasını istiyordum. Hatta birçok sorumluluğu devlette görüyordum. Lakin EŞŞEK kadar olmuş adamın düzenli olması için yasak getirilmesi gerekiyorsa bırak ölsün o herif daha iyi. İktidarı birçok konuda eleştirmek gerek ama bu konuda bebek primasını toplar gibi herkesin peşinde koşup köşe yakalamaca oynayamaz.