thornz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen neden konuyu çarptıyorsun html programlama dili olarak kabul mu ediyorum dedim PHP var Python var. Buradaki olay bazı programlama dillerini kullanarak adam kendince etik hacker kursunu anlatmaya çalışmış emek vermiş çöp müş değilmiş sen madem daha iyisini yapta onu alalım.
Çarpıtmıyorum hocam içeriğe bakmadan konuşuyorsunuz, nerdeyse 3 saat html anlatılmış, 1:30 dakika php anlatılmış. Pythona 51 dakika ayırmış. 51 dakikada hacker programı yazmış Bu mudur programlama dili ile ileri seviye hacker eğitimi. Güldürmeyin beni. Eğer kali ile birşeyler yapmakistiyorsanız önce bash script sonra python bilmeniz gerekir. Eğer bunları bilmiyorsanız/hakim değilseniz meterpreter ile ancak hazır shelleri kullanmaya çalışıtsınız. Eğitmenin msfvenomdan bile haberi yok siz neden bahsediyorsunuz. Bu adamlar 51 dakikalık python dersi ilemi payload oluşturacaklar? Bizim milletimizde eleştiriye gelememe var. Benim daha iyisini yapmama gerek yokki zaten daha iyileri var. Ben eğitmen yada öğretmen değilim. Ben mühendisim, kendi işimi yapıyorum. Eğer öğrenmek istiyorsanız $600 verirsiniz 90 günlük ocsp alırsınız. Çöp mü değil mi ozaman anlarsınız. İnsanların vakitleri kıymetli. 700 tane bedava öğrenci kaydedip sonra çöp olan bir eğitime 30 lira derseniz eleştirilerede hazır olacaksınız.