dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu yorumu 10 saniye üzerinde düşünmeden attın belkide. ve bu yorum yüzünden onlarca kişi ilacı deneyip bırakacakken şu yorum yüzünden belki de hiç denemeyecekler ve sen onlarca adamın sigaradan ölmesine sebep olacaksın. yukarda bir başkası daha yazmış buna benzer birşey . bunu seni kırmak için yazmıyorum. bazen bir cümle sadece bir cümle değildir.
o yorumu çok uzun ve detaylarıyla çok zamandır zaten düşündüm.
O ilacı kullanan bir çok kişiyi tanıyorum ve yaşadıkları başarısızlıkları biliyorum.
Sen asıl anlatmak istediğimi anlamamışsın, sigarayı aklında bitirmezsen, sigara bırakma hattından aldığın yardımda 1 kutu kullanacaksın sonra sana soracaklar ne oldu işte midem bulanıyor istemedi canım falan, sonra arayacaklar işte bi tane içtim ondan sonra bi kutu daha kullanmanı isteyecekler sonra bıraktım diyeceksin ve yeniden başlayacaksın sonra tekrar bu ilacı sana kullanma diyecekler çünkü ilacın yan etkileri var. kafanda bitir kafanda. sorunların varsa stresin varsa bırakman mümkün değil.

Aile iş arkadaş sevgili gibi sorunların varsa onları bitir
iş için 1 hafta tatil iste kendine tatil yap, bu sürede yapmak isteyipte yapamadığın şeyleri yap.
Hayatı anlamaya çalış, başına birşey geldiğinde sorun olarak değil engel ve bunu aşman gerektiği olarak algıla.
Sonra sigarayı bırakmak için hazır hissettiğinde ben bu sigarayı bırakırım dediğin anda bırak.
O ilacı biliyorum hatta sana en büyük tavsiyem o ilacı asla ama asla kullanma.