Facebook'a istersen 10 milyon ver hiç bir ayrıcalığın olmayacak onu anlatmaya çalıştım ihlal veya herhangi bir hatanda, istersen 10 milyar TL ver yine hesabın kapatılacak yine kapatılacak.. Yani senin vediğin para sana özel bir ayrıcalık sunmuyor sunmazda bir ihlale bakar hesabının kapanması.
Konuşmayı bana atmana gerek yok direk konu içerisine at, orada adama bir şey diyorsun ve oda oluşturabilirsin diyor alt kısımdada tehdit ettiğini söylüyor yani resimini atmadığın yerde o adamı işiyle gücüyle ekmeğiyle tehdit ettiğini ben buradan bile anlayabiliyorum.
Oda bir insan sonuçta ve bakıyor senin profiline heralde kullandığın profil gerçek bir kişiye ait değil veya gercek kişiye ait ama bir açık görüyor oda seni şikayet edebileceğini belirtiyor.
Müşteri temsilcisi diye herşeyi yapma hakkına sahip değilsin oda oradan ekmek yiyor ve oda insan. Sen ona seni şikayet edececeğim diyip ekmeğiyle oynamaya kalkardan oda aynısı yapar. Sen nasıl işi kişisele döküyorsan oda döker niye dökemesin insan değil mi o ?
Burada en büyük hata sende, tabiki oda hatalı konuşma uslubundan dolayı fakat hatanın büyüğü ve çok boş bir konu gerçekten.
Dostum çok film izliyosun herhalde yada destekte benimle konuşan sensin ki gocundun sanıcam

Al sana konuşmanın öncesi, gördüğün gibi ekmeğiyle tehdit ettiğimiz yok. Beni tahrik ettiği için şikayet edeceğimi söyledim üslübundan dolayı. Ayrıca yukarıda profilin bana ait olduğunuda görebilirsin.
Daha fazla yazma lütfen konuya hayal gücünle uğraşamam.