Konusmanın hepsini at bence hocam orada adama belliki birşey diyorsun oda sana oluşturabilirsin diyor ve adamın bilgisini hiçe sayıp sen bu işten anlamıyorsun sen git başkası gelsin diyorsun. Bu çok ayıp zaten sen ne kadar biliyorsunki bu işi onun bu işi bilmediğini biliyorsun
Sadece senin için demiyorum ama temsilcilerin bir insan olduğunu unutuyorsunuz ve onlar üzerinde hakkınız olduğunu felan sanıyorsunuz böyle birşey yok. Siz para veriyorsanız karşılığında hizmet alıyorsunuz yani hayır yapıp paranızı hibe etmiyorsunuz.
Sizin 500 bintl reklam vermeniz facebook için hiç bir özel ayrıcalığınızın olacağı anlamına gelmiyor hatta umrunda bile olmazsın senin verdiğin parayı cerez niyetine verenler var.
Değerlendirme sürecini gayet mantıklı sekilde açıklamış zaten. Planlanma bitince aktif olacak demiş hala adamın ne diye üstüne gidersinki.
Facebook un bir calısma prensibi var sen ona yazsanda yazmasanda değerlendirme süreçlerini otobotlar takip ediyor ve onlara göre yapılıyor. Hiç bir temsilci veya hiç bir facebook çalışanı senin reklamını bir tuşa basarak aktif zaten edemez.
Facebook hakkında bilgisi olan birisini arıyorsun ama kendinin bilgisi varmı bu konuda bence önce onu sorgulamalısın. Ayrıca ikinizin konuşmasıda normal değil sen para veriyorsun diye hakkın var sanıyorsun herşeyi yapmaya. O ise cizgisini aşıyor belli bir noktadan sonra yani ikinizde hatalısınız.
Öncelikle bomboş bir yorum yapmışsınız. Neresinden tutayım bilemedim.
Bilgi seviyemi sana kanıtlamak zorunda değilim ancak görselde gördüğün gibi çalışanının hatasını düzeltecek kadar bilgim var. Öte yandan Türkiye'nin alexada ilk 90da bulunan bir e-ticaret sitesininde facebook reklamlarını yönettim uzun bir süre umarım bu sizde bir algı oluşturabilir.
500 Bin lirayı çerez olarak verende ben duymadım? Ya sen hayatın boyunca görmedin 500bin lirayı bir arada yada zenginleri çok cömert sanıyorsun. 1 lira dahi harcasam bu benim müşteri olduğum olgusunu değiştirmez.
Şimdi üslup konusuna gelirsek kesinlikle sınırlarımı aşmadım ve Bey - Siz kalıplarından uzaklaşmadım. Çok merak ediyorsanız konuşmanın tamamını özelden size atabilirim.
Facebook'un çalışma prensibi olduğunuda bana öğrettiğin için teşekkür ederim

Tabi ki bir tuşla reklamı aktif edemez ancak şöyle bir olgu vardır reklam 24 Saati geçerse desteğe bağlanırsın ve işlem yaparlar. ( Yani tuşlara basabiliyorlar

)
Emin ol ki müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşlarımda, sevdiklerimde var ve en çok dikkat ettiğim noktalardan birisidir. Ancak sen benden hizmet aldın diyelim, ben sana yanlış bilgi verip üstüne kaba konuşmalar gerçekleştirdiğimde sen beni üstüme şikayet etmek isteyeceksindir. Bu durumu belirttiğindede ben senin hizmetini tehdit etsem ne düşünürsün? Burda mahalle kasabından bahsetmiyoruz koca FACEBOOK şirketi bir destek elemanının tekelinde değildir.
Unutma ki o bu işten para kazanıyorsa bende bu işten para kazanıyorum.