Merhaba, sen sorun yaşıyorsun elbette haklısın ama sorun yaşamayan kişilerinde sorun yaşamış gibi olayı beğenmeleri biraz art niyet oluyor bence. Siz sorun yaşadınız sonuna kadar haklısınızdır ama sorun yaşamamış kişileri örgütleyip bi karalama yapmak etik olmuyor. Yazdığınız linkte sana cevap yazmış yetkili kişi onuda okuyun. Ben yanlış düşünebilirim kendimce böyle bir fikrim var şimdi çevren çok geniştir binlerce kişiye oy kullandırtabilirsin bu etik olmaz. İnsanların yorumunu okuyup kendileri karar vermesi lazım. Sen burada büyük yanlış yapıyorsun bu konunun ekran görüntüsünü alsa firma sen çok uğraşırsın marka karalıyorsun senin yaşadığın sorun seninle firma arasındadır, r10da kamp yapmamış adamlar ortamı bile görmeyen yeri bilmeyen adamlar direk olayı yaşamış gibi senin durumunu beğeniyor, bu etik değil bu hakka girmektir. Sen hakkını yasal yolla ararsın gereksiz karalama ayıptır.
Hocam ben zaten sahte yorum yapın demedim kimseye. Ben tüm işimi bırakıp bu olumsuz durumu hukuka taşıyıp yasal yollarla bunlarla mı uğraşayım. Ben sadece öyle katakulli yapmak kolay olmaz diye bir uyarı vermek istedim. Başka bir amacım yoktu zaten.