metehandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sisteme kayıt olurken, kimlik bilgilerinizi, adres bilgilerini onaylamanız isteniyor. Yarın bitexen millete saplayıp gittiğinde mesuliyet burada referans toplayanların olmayacak mı? Kimlik vs. onay isteyen bir sisteme güvenip üstüne üstelik bir de referans toplayan birinin aklından şüphe ederim.
Ben kimlik onayı istemesini çok doğru buluyorum nitekim bu kadar yüksek meblağ işlemler yapıldığı bir platformda. Kaldıki meblağ yüksek ya da düşük olsun hiç fark etmez. şimdiye kadar kullanmış biri olarak kendi yorumumu düşüncemi söylemek istedim sadece. Mesela örnek vermek gerekirse r10’a kayıt esnasında TC kimlik numarama kadar verdim. Çünkü talep edildi ve bununda belli açıklamaları var. Bu durumda biz bu siteye güvenmeyelim mi? Bizim bilgilerimizi dağıtırlar mı ya da haberimiz olmadan bir işlem mi yapılır? Dediğim gibi ben kimlik onayını çok doğru buluyorum bence de olmalıydı ve birkaç kez para yatırma işlemi de yaptım paramı da güzel bir şekilde dakikalar içerisinde geri çektim bir sıkıntı yaşamadım tecrübeyle sabit.