VEGA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Clickbank ürünlerinin neredeyse hepsi fişlenmiş durumda yani reklam çıkmak deveye hendek atlatmaktan zor.

Olay clickbank ürünleri de değil aslında. Google ortaklık programları için reklam çıkmaya sıcak bakmıyor dediğin gibi. Ben reklam çıkabiliyorum ama çoğu sağlıklı olmuyor ban kaçınılmaz yani.

Çok sağlam ödeme yaptığın bir ads hesabı varsa belki o şekilde çıkabilirsin. Ama o şekilde bile bir süre sonra ban kaçınılmaz olacak. Çünkü özellikle clickbank ürünlerinin neredeyse hepsi düzmece.
Elimde sağlam adwords hesabım var ama orda bikaç sitemde aktif olduğu için riske atmak istemiyorum açıkçası o yüzden iyice araştırıp denemeyi düşünüyordum hocam. Kesinlikle dediğiniz gibi ban riski çok yüksek ama reklam veren çok fazla kişi var gördüğüm kadarıyla. Ben ürün ismi + inceleme şeklinde reklam vermeyi düşünüyordum. Ama daha sağlıklısı sanırım siteye satış butonu vs koymadan email marketing için mail toplamak daha sonra ürün linkini bu kullanıcılara mail atmak bu şekilde daha az riskli olur diye düşünüyorum. Ama hala emin olamadım boş yere emek vermek de istemiyorum hesapta banlanmasın durduk yere