Beni mahkemeye vermekle tehdit ediyor ahahsh yorum yapmanın bir suç olduğunu bilmiyordum.
Yorum yapmak suç değil. Ama bir firmanın markası üzerinden organize bir şekilde karalama yapmak suç. Senin yaşadığın mağduriyete ve samimiyetine inanıyorum. Ama seni mahkemeye verirlerse, şikayet edip bu şikayeti yukarı taşıyarak firmayı kötülemek için forumda organize şekilde hareket etmene, ve firma ile hiç bir bağı olmadığı halde birilerinin yorum yazması ya da senin kötü yorumunu yukarı taşımaları karalama anlamına gelir. Firma sana dava açabilir. Hakime yemeğimden kıl çıkmıştı demen de seni kurtarmaz maalesef. Hakim bir firma ile sorun yaşadığında o firmayı internet ortamında karalaman yerine belediyeye, maliyeye ya da mahkemeye şikayet etmeni bekler. Firma seni çıkarmak istediğinde bu durumu fatura kesmeden benden şu kadar para aldılar fatura kesmeden çadırlara yer kiralıyorlar diye maliyeye ya da belediyeye, eğer fatura kestilerse şu kadar gün için anlaştığımız halde beni erken çıkarıyorlar diye türsab a veya belediyeye şikayet etmen gerekir. Bunun yerine daha kolay olan internette şikayet edeyim ve bu şikayeti yaygın hale getirip firmaya ticari olarak zarar vereyim dediğinizde maalesef tazminat davası ile karşılaşabilirsiniz.