Yaptıysan pişman olma çokta önemseme sen kendin rahatsan gerisinide sal gitsin doğru oldugunada inanıyorsan buradaki konuyu bile sil bak keyfine
Duymak istediğim tam olarak buydu aslında sadece burda birinin bu şekilde düşündüğünü telrar görmek istedim saygılarımla hayırlı sabahlar
13-14 yaşlarındayken evin duvarlarını boyatıyorduk.O zamanlar oturma odasının duvarlarına desenli kağıtlar yaptırmak modaydı.Yapan usta iş bitti dediğinde annem kağıdın ( adını bilmiyorum) yamuk yapıştırıldığını söküp tekrardan yapmasını istedi.Usta ise herhangi bir yamukluk olmadığını tekrardan sökemeyeceğini söyledi.Bende baktım hakikaten bir yamukluk görememiştim.Ustalar ve ben anneme ne kadar bir problem olmadığını söylesek de annemi bir türlü ikna edemedik. Babam gelip duvara baktığında bu ne biçim olmuş kardeşim sen bu işin ustası olduğuna emin misin.. vs diyerek adama tekrardan söktürüp yaptırdı. Ustalar gittiğinde babama kağıt düzgündü adamlara boş yere bağırdın dedim. Babam bana " Anneni haksız dahi olsa bir başkasının yanında suçlayamam.Doğru bence de bir problem yoktu ama orada anneni haksız çıkaramazdım demişti.Ben babamın bu hareketinden o kadar etkilenmişim ki üzerinden 15 yıl geçse de unutmadım.Söz konusu sevdiklerim olduğunda haksız dahi olsa bir başkasına karşı onu suçlayamıyorum. Belki sorduğun soruyla alakası bile yok bu hikayemin ama konuyu görünce aklıma bu hikayem geldi yazmak istedim.
söylenecek hiç bir şey yok gerçekten sizi çok iyi anlıyorum