Şimi ben anlamadım tam yorumunuzu 'sinirli agresif olabilirsiniz fakat bu karşınızda ki insana saygınızı yitireceginiz anlamına gelmiyor' derken öyle mi davranmışım yani. Bunu yarın daha detaylı konuşalım bence size iyi geceler dilerim
29 ss vardı hocam düzenleyeyeyim dedim boyutu ufak olmuş sanki bir tık. Onu sonradan ben de farkettim. Google'da var bak demekten ziyada 5 soru vardı zaten birinin kodunu attım bulup sözel soru vardı ona güzel bir link attım sıralama algoritması kullanın demiş ona hangi algoritmaları kullanacağını söyledim ikisinden birini seçebilirsin en temelleri onlar dedim. Sonrasında kodlara bak herhangi bir sıkıntıda anlamadığın yapamadığın yerde bakalım beraber dedim. Ama yazılar konusunda dediğinize katılıyorum bunda sonra açacağım ilk konuda fontu güzelce ayarlayıp sizi de etiketlemeyi planlıyorum
29 SS biraz zor olur dedim ama düzenlerden boyutta sıkıntı yaşamışım ne deseniz haklısınız benim bile okuyasım gelmedi

Benimki büyük ihtimal yazıdan değil ama olsun

Ücretsiz yardım hocam hani konuda hiç paranın lafı bile geçmedi. ( Hani aklınıza şöyle bir şey de gelmesin önce sordu ücretli mi ücretsiz mi sonra ücretsiz olunca burun kıvırdım, ters davrandım gibisinden )
Bence fazla uzatmadan konuyu, ana mesajı düzenleyip konuyu kapatın, tatlı tatlı halledin helalleşin hocam. İki günlük dünya sonuçta