Şu an için kazanç yok üsttede dediğim gibi sadece 4 hesapla yapıyorum 2 haftayı bugün gördüm daha toplam hitim 100 bile değil fakat bence gidişat çok çok iyi sebebi; Bu 4 hesabı da yönlendirme yaptığım e ticaret sitesini de deneme amaçlı kurdum site teması ücretsiz debut tema ürünler herkesin çalıştığı bilinen ürünler ürün resimleri karışık(minimal tarzda bir site değil yani) pinterest içerkler çok üzerinde durulmadan hazırlandı hesaplarda abd lokasyon kullanmıyorum(kullansam çok daha etkili olacağından adım gibi eminim) vs vs yani baya amatörce yapıldı buna rağmen 90 trafik ve 3 sepete ekleme var bu inanılmaz güzel bir rakam. Sepeti terk etmelerinin sebebi ödeme sayfasında kargo vs gibi bilgilerin yazmaması ve dediğim gibi sitenin baya amatörce durması bu denemeye toplam 300-500 hitde ilk ürün satılınca son vereceğim ve orjinal sitelerim için harekete geçeceğim zira orjinal kategorimden çalışma yapan 5 hesap takibimde şu an aylık 10m+ gösterim var hepsinde bunun gibi 5 hesabım olsa aylık 50m gösterim %1 tıklanma oranı 500k trafik yapar 500de 1 ürün satsam 1000 ürün satarım ortalama cirom 40k$ olur kar marjımda 20k$ falan olur rakamlar yüksek gelebilir ama daha önceki postlarımda da yazdım girin bakın hep söylüyorum yüksek hit sağlayabilecek Pinterest uzmanı arkadaşlar Pinterest ı adsense adjo vs gibi saçmalıklar yerine bu amaçla kullansanız para basarsınız 20k$ çok geldiyse sizin için 10a böleyim 2k$ gelsin (ban yok reklam kısıtlaması yok düşük tbm-cpa yok paranın gelmeme şansı sıfır stress sıfır) bence değer.
amazon dropshipping mi bu yoksa shopify mi ?
affiliate sisteminde banlanma oldugunu duymustum. %100 güvenli mi hesap kapanması banlanma vs gibi durumlar kesinlikle sıfır mı ?