dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@pinbtc; hocam ben en yeni 35 40 günlük hesaplar kullanıyorum. hitin kaynağı repinler de olsa neden statscounter hit gönderen siteelr kısmında hiç bir şey yazmıyor? diğer sitelerde pinterestten geldiği belli onluyor yazıyor yani pinterest diye ama bu site için boş gösteriyor.. ayrıca yeni pinler de attım ben o domaine en az 500 tekil hiti olması lazım hata 1k hiti olması lazım ama 150 200 arası. bence banlayınca yeni domaine geçiyoruz ya bunlar diyorki banlayalım ama bu çakallar anlamasın debelensin dursun kendi çapınca ama bizi de meşgul etmesin.

bir site açıyoruz pinliyoruz. hitlenmeye başlıyor. sonra aynı siteyi başka hesapta pinlemeye başlayarak kendi ayağımıza sıkıyoruz gibi geliyor. çünkü ilk başta hit gönderen hesaptaki gösterim düşmeye başlıyor.

wordpress otomatik ile a sitesinden b sitesine içerik çektik. b sitesindeki içerikleri pinledik. pinterest, o pinlerde, pintereste giriş yapmayanlara , kaynak sitenin linkini yani a sitesinin linklerini gsteriyor . acaba bir yere işaret mi koymuyorum diye baktım ya da olmaması gereken bir işaret mi var diye baktım yazıların içinde bir kod falan mı var diye baktım öyle birşey de yok. bunu nasıl anlıyor anlayamadım. zira a sitesi de içerikleri başka yerden almış.
içerik çekme olayındaki a sitesi sorununu ben yaşamadım çünkü dediğim gibi ben siteyi de elle oluşturdum. görselleri tek tek ben yükledim yazıları ben ekledim. yine pinlemelerini de manuel pinleme botumla yapıyorum o konuda sorun yaşamadım yani.

kendi ayağımıza sıkıyoruz olayına gelirsek. ben o konuda şöyle düşünüyorum. benim sitemde 3500 küsür görsel var. şimdi ben bunu tek hesaba pinlersem 3500 görsele insanlar ulaşabilir. ama bunu 1000 hesapla pinlersem 3500*1000 adet pin sirkülasyonu olacak pinterestte haliyle her türlü kat kat fazla kişiye ulaşacağını düşünüyorum bu mantıkla iş yapmayı planlıyorum yani.

hitin nerden geldiği detayını ise bilmiyorum zaten her şey başlı başına garip. ne hesabı kapatıyolar ne pinlere tıklayınca spam uyarısı veriyor ne indexed false diyor ama kendi kendilerine indexten düşürmüşler source ta aratınca .bence bi yerde bunlar güncelleme yaparken falso yaptılar. sonra da düzeltemediler nerede hata yaptıklarını bilmediklerinden. yani sen de aynı sıkıntıyı çektiysen bizim gibi 10 binlercesi vardır. yapacak bi şey yok pinlemeye devam.