Yusufcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam ben şahsen kurdum wowonder scripti bu script iyi ama çoğu özellik kullanılmısı için masraf gerekli bizim site tooblek.com baya tanıttık heryerde nerdeyse site baya google de yükseldi ama kullanıcı olarak pek yükselmedi yabancılar hep geliyordu genelde çoğu girip sitesinin reklamını bırakıp gidiyordu pek kullanıcı çekmiyor anlayacağınız biz bunu kurduk baya düzenleme baya özellikler de ekledik şu anki halinde 10 kat daha iyi tasarım geliştirdik ama olmadı size önerim bulaşmayın haa bulaşmak istiyorsanız baya bir sermaye lazım reklamlar için çünkü bu iş için sağlam bir reklam lazım
Sosyal medya sitesinde en zor iş kullanıcı kitlesi oluşturmak. Benim konseptim farklı. Düzenli bir ekiple sürekli aktif veri girişi yapmak. Web site, uygulama ve haber sitesi sahipleri için alternatif etkili ve uygun fiyatlı bir platform olarak kullanmak.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal Medya Sitem Var fakat Kullanıcı Olarak Yükselmedi. Google'da Falan Yükseldi. Reklam Verdim vb.. Bunlara Rağmen Tutmadı. İsterseniz Kurunuz Belki Sizde Tutar. Belli Olmaz Yani

İsterseniz PM'den Sitemin Adını İletip Adminlik Verebilirim. İnceleyebilirsiniz. Mavi Tik Özelliği falan Var..Siteyi size bile verebilirim yani
Link pm gönderirseniz memnun olurum. Domain ve script güzelse ileride satın almayı düşünebilirim. Veya ortaklık da yapılabilir.

Sosyal medya sitesini yönetmek için özel amaç ve özel konsept belirlemek gerekiyor bence. Farklılık ortaya konabilirse belli bir kitle içinde yaygın olarak kullanılır.