seric33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım için çok teşekürler hocam yaptığım hesabı en sonunda 10 a böldüm zaten gene iyi para bırakıyo yanlışım varsa düzeltin ama 50m gösterim de en kötü %0.001 tık alsam bile yeter. Sizin rakam için şöyle söyleyeyim 75k e ticaret sitesi trafiği(sizinde dediğiniz gibi alakalı bir trafik olursa) en en kötü ihtimalle aylık +3k$ bırakır. Ve bu rakamlar low ticket denen düşük kar marjlı ürünler için böyledir çok basit bir hesapla ve örnekle ; şömine paylaşımları yapacağınız pinlerle(şömine high ticket üründür) 50k hit alsanız 5k hitte 1 ürün satsanız( ki bu rakam inanılmaz düşük bir orandır) ortalama 10 üründen 10k$ a dudak bükersiniz.Sözüm meclisten dışarı ama 10m+ gibi gösterimler bence dediğiniz gibi düşük rakamlar değil özellikle e ticaret ürünleri paylaşımı yapan sayfalar için söylüyorum bu rakamlar muazzam kazanç potansiyeli demek.
hocam ben ytparadan freusty konuştuk bunları zaten ama shopify olayları dediğin gibi çok karmakarışık vergisidir şirketidir müşterisiyle uğraşıdır ürün iadesidir hesaplara bloke konma ihtimalidir şusudur busudur çok teferruatı var. şu anlık kafamda affiliate sistemleri var. vitrin site olayını çözmeye çalışıyorum halledersem komisyon hesabıyla yine güzel işler yapılabilir, siz senelerdir işin içinde olduğunuz için size kolay geliyordur tabi bu dropshipping olayları ama yeni başlayan biri için çok basit geçeceğini sanmam baya meşakatli bi süreçtir. ben acı çekmekten yoruldum açıkçası :d önceliğim pinterestten adsense geliri, beraberinde de affiliate sistemlerini yürütmek. şunları bi ayarlayabilirsek zaten sonrasında sizin drop olayları da gelebilir. ama önümüzde halletmemiz gereken bu yollar varken pat diye drop a geçiş yapmak ekstrem bi olay benim için özellikle bu zor süreçleri gördükten sonra.