2018 den beri pinterest ile uğraşıyorum, kimi hesaplarım 2 yıllık
Bende 3 adsense var, her adsensede 2 onaylı domain var, 3 adsensede toplamda 6 onaylı domain var, her domainde 50 sub domain var, 6 domain toplamı 300 sub domain 300 pinterest hesabı var, 6k pini tek seferde yüklemedim, api ile günde 50 60 pin paylaştım hesap başı, 6 7k toplamda pin sayısına ulaşınca pinlemeyi durdurmuştum
Adsense Reklam kısıtlamasını nasıl çözdünüz, ben en çok darbeyi reklam kısıtlamasından yedim, Pinterest sorunları birşekilde aşılır ama reklam kısıtlamasının çözümü yok
Çok teşekkür ederim hocam. Çok sağolun. Aynı şekildeyiz aslında. Durumumuz aynı. Benim de 3 adsense ve her adsensde 2 şer domainim var. Ama baksanız toplamda 20 sitem yoktur buna bağlı olarak da 20 pint. hesabım
Aydınlatıcı oldu benim için. Ben hep çekinirim çok fazla sub açmadan yana 
1 ana domaine en fazla 6/7 sub açıyorum.
hocam kaç tane domain var adsense onayı nasıl alıyorsun sende buna cevap verirsen sevinirim
Hocam 3 adsense hesabım ve her hesapta 2 şer domainim var.
2018 Ocak ayında başladım bu işlere 2018 sonlarına kadar da çok çok iyi rakamlar elde ettim çok şükür ama bir sabah uyandım pat adsense hesabım kapanmış içinde 20k küsür para da içeride kaldı tabi

Bir süre ara verdim 2019 sonlarında doğru tekrar başladım ufak ufak..
Şuan mevcut adsense hesaplarımıda o zamanlar onay aldım.
Kolaydı o zaman adsense onay almak. Tek püf noktam, domaini 2 ay önceden alıp bekletiyorum.. 2 ay sonra 20 civarı makale hazırlıyorum ve makaleleri toplu olarak giriyorum ama ilk makalenin tarihini domaini aldığım tarih itibari ile manuel olarak düzeltiyorum. Yani makale tarihlerini geçmişten başlayarak ekliyorum ama hepsini aynı gün ekliyorum.
Ertesi gün onaya gönderiyorum en geç 2/3 gün içinde onay geliyordu.
Şimdiye kadar aldığım bütün adsense onaylarını bu şekilde aldım.
Ama dediğim gibi 6/7 ay önceydi. Şimdi durum nedir bilmiyorum.