öbür tarafıda düşünmek lazım
😁😁😁😁 Estağfurullah hocam
Eğer ücretsiz dağıtacaksanız emin olun büyük bir mertlik. Off-Page SEO adına yazacağınız bölümü merakle bekliyor olacağım. Konuyu ve gelişmeleri takipteyim. Ücretli olursa da almaktan yana hiç çekinmem. Kolay gelsin , başarılar
Teşekkürler hocam sizlere bildireceğim.
ücretsiz olursa okumak isterim hocam
Teşekkür ederim ilgi için.
Hocam bu devirde bilgi para ediyor.
Sanırım kitabyurdun da satışa koyarsanız onlar sipariş olunca sipariş adeti kadar basıp gönderiyorlar diye biliyorum. Baskı maliyetine gerek kalmıyor diye biliyorum
Ben seo da iddialı olup kitab yazacak duruma gelsem piyasayı sallardım

uygun fiyat koyup ilgilenen faydalansın bence
Detaylı olarak inceleyeceğim hocam kitapyurdunu o şekilde de olabilir.
Hocam ne kadar bende ilgili olsa ve ücretsiz almak istesemde her piyasanın iyiliği için bunları bedava dağıtmamak iyi olacaktır. Hem müşterilerde şaşırıyor. Bedava eğitimi var sen nasıl milyon milyar istersin diye
Piyasada SEO kitapları mevcut çoğunu aldım okudum fakat ne güncel bilgi var nede detaya inilmiş. Bu eksiklikleri tamamlamak piyasa için en doğrusu olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle ÜCRETLİ. Yıllardır bilgilerimi paylaştım, çoğu kez teşekkürden bile mahrum kaldık. İşimi ticarete dökünce Fatih Bey oldum

Yine de siz bilirsiniz.
Haklı olabilirsiniz hocam buda makul bir düşünce. İnsanlar kıymet bilmiyor. Paralı şey daha değerli oluyor.
İnce düşünceniz için teşekkürler , ücretli de olsa ücretsiz de olsa çok pahalı olmadığı sürece alıp okuyacağım

Böyle iyi niyetli insanlar artık zor bulunuyor.
Çok teşekkür ederim destek için cansınız
Ücretsiz olursa okuruz, ücreti makul tutarsanız gene okuruz.🙃
Cansın hocam teşekkürler ilginiz için.
Emeğinizin karşılığını almanız lazım, bizim insanımız her zaman teşekkür etmeyi sevmez. Ücretli olması mantıklı.
Çok kararsız kaldım fakat kitap bitince net kararımı vereceğim. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Tamam😂😂😂
Arkadaşlar ücretli olursa fiyat aralığı sizce ne olmalı ? Madem herkes ücretli diyor