digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer derdiniz playstation ise hayata karşı pek bir sorumluluğunuz yoktur. Oyun bilgisayarı ve playstation alacak adamlar gelişmiş ülkelerdeki insanlar kadar ekonomik katma değer üretebildiklerinde gelişmiş ülkelerdeki insanlar ile aynı paraya playstation sahibi olabilirler.

Bu ülkede İnsanlar bebeklerine süt alma derdindeler. Elektrik faturasını ödeyemeyen aileler varken, iphone ya da playstation alamayan kardeşlerimizin dertleri pek öncelikli değil.
Dediklerinizin bizde farkındayız hocam da herkesin derdi farklı diyorum, adam bebeğine süt alamıyor diye biz burda playstation 5 fiyatını tartışmaz mıyız? Benim ihtiyacım o yönde belki, playstation oynayan insan vaktini öldürüyordur hayata karşı sorumluluğu yoktur vs. gibi yargılar koyuyorsun kendi çapında, playstation bir eğlence aracıdır ve dünyadaki herkes (vakti en değerli olan insanlar bile) eğlenmek ister ve biz bu eğlencenin fiyatını tartışıyoruz. Playstation vergisini tartışan adam zaten genel olarak vergilerin ve bu ülkenin zorluğundan haberdar, ama şuan gündem bu ve bunu tartışıp eleştiriyoruz. Dünyada herkes yeni teknolojileri alırken bizim ülkemizin insanının bu derdi neden öncelikli olmasın ki. Neyse sen nerdesin ben nerdeyim boşver bu konunun altı değil bunu tartışma yeri.