Merhaba arkadaşlar internett üzerinden birinden hesap aldım , satın alma sürecinde sıkıntı yaşamadık 1100 tl'lik bir ticaretimiz oldu , ama hesapları aldım 24 saat olmadan ilk girişimde hesaplar patladı neden patladığını bile anlamadım , twitter bazı hesapları kapattığını açıkladı ondan olduğunu düşünüyorum , 3 kez mail yolladım , satıcıda yolladı , eğer sıkıntı olursa paranı iade ederim dedi ama şimdi ortalıkta yok ve sonradan yavaş yavaş farklı konuşmaya başladı , Arkadaşlar 24 saat olmadan kullanamdığım bir şey için 1100 tl ödedim benim yerime kendinizi koyun paranın tamamını iade etmesinide istemedim 200 tl si sende kalsın 900 tlsini yolla sende okadar magdur olma dedim , hesaplarının ikisinide teslim edeceğim tekrar askıdan çıkarırsa tekrar yollayacagım parayı satın alacağım en kötü açılmaz ise 200 tl onun olsun dedim insanlıktan dolayı o ise mail gelsin falan diye bekletiyor şu durumda daha 24 saat dolmadan benim bir hatam olmadan patlayan hesabın sorumlusu kimdir , hiç kullanmadıgım birşey için 1100 tl vermem enayilik olmaz mı ?