Hem haklı hem haksızsın bu konuda, mesela bizde korona var şu an, bilgisayara fazla oturamıyorum, 3 tane hoca final ödevi girmiş, bir ödev içeriğinde 4-5 tane soru bulunuyor, benim bölüm bilgisayar olduğu için genellikle kodlama, gittim görsel programlamayı yaptım c#, programlama ödevimi yaptım C, internet programcılığı HTML - CSS -JS, HTML-CSS kısmını bitirdim, hem yoruldum hem de vakit azdı. Parasıyla yaptırmak istedim. Şimdi haklı olduğun kısım hiçbir şey bilmeyip sadece dersi geçmek için yaptıranlara el atılabilir, ama benim gibi konuya hakim ancak vakti olmayan birisi için haksız duruma düşüyorsun. Eğer böyle bir şey yasaklansaydı internet programcılığı ödevimde sıkıntı yaşayabilirdim.
sözüm hiç birşey bilmeyip projesini ödevini yaptıranlar evet pandemi sürecinde işe hakim olup, zaman açısından ödev yaptıranlar için konuşmadim ellerinden başka birsey gelmiyor malesef🙏
Burda yaptırmazsa bir şekilde başka yerde yaptırır. Diploma malesef parayla da alınabilen bir şey. İnsan kendini kandırmak istedikten sonra her zaman bir yol bulur. Yazılımcı, mühendis olamıyorlar malesef sadece ellerinde bir diploma oluyor o kadar.
en azından forum içinde bi ayar çekilebilir.