Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Öncellikle şunu belirtmek isterim burada tamamen nasıl bir süreç izleniyor bilmiyorum bu konuda forumdaki bilgili ve eski üyeler cevap verirse sevinirim
Şimdi ilk sorum şu
Evet r10 yeniyim burada insanlar ile ticaret yapmadan önce kişinin güven açısından kullanıcıların daha önce yapmış olduğu ticaretlerde puan veriliyor bu puanda kişinin güvenli olup olmadığı anlaşılıyor çünkü r10 ticaret yapıcağımız zaman kişi ödemeyi ilk istiyor bu da buna dayalı olarak ödemeyi yapıcak kişi ücreti gönderiyor sorum şu bir çok üye ile ticaret yapamıyorum kimse yanlış anlamasın r10 da ticaret puanı yüksek üye nekadar güvenilirdir yani kalkıp sorun çıkarma şansı nedir
İkinci sorum ise şudur
R10 da birçok kategori de ticaret yaparken dikkatli olun ücret vermeyin gibisinden şeyler çıkıyor dolandırılmamak adına şimdi kimi üye bana ilk sen ver diyor yani bende tanımıyorum ticaret puanı az 2 3 puan var referans sunucam diyor ancak kafamı kurcalıyan şey şudur ticareti yüksek biri ile ticaret yapmak istiyorum ancak r10 da dolandırılmamak adına yazılar var kafam karışmış durumda