r10daki kardeşlerim, burası bir aile olduğunu düşündüğümden yazıyorum. Hayatta şükredecek çok şey olduğunun farkındayım ve hergün şükrediyorum.
yıllardır pek dert etmem böle şeyleri hep ilerde olur derdim. düşürdüm bugün eve gelirken.
millet 1. evi aldı 2. evi aldı. 1 arabayı aldı, yanına hanıma araba aldı. şimdi herkes hobi evi arıyor kimi aldı.
bizim daha başımızı sokacak bi evimizyok hala kiradayız. morelim bozuldu çok ne bilim. hani düğün borcu, tüp bebek tedavisi ev alamadık. şimdi millete bakıyorum onlar otobanda gidiyor biz hala patikadayız.
ne bilim bizimde bir evimiz olurmu ne dersiniz?
Hocam,
Hiç canınızı sıkmayın kendinizi üzmeyin. Siz şu dünyada bulabileceğiniz en büyük serveti, aile saadetini ve sağlığı bulmuşsunuz. Bunların dışındaki herşey kazanılır da kaybedilir de.
Doğru duvar yıkılmaz derler, siz doğru kalmaya devam edin. Mutlaka bir kapı açılacak.
"...Ve onu hesaba katmadığı bir yönden rızıklandırır. Kim de Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter. Elbette Allah, Kendi emrini yerine getirip-gerçekleştirendir. Allah, herşey için bir ölçü kılmıştır."