ahmettokmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir şey yaptırma. Her şeyin özü ve orjinali daha makbuldur. Yapacağınız işlemlerin vücudunuza etkilerini bilemezsiniz. Size sağlık olarak bir zararı yok ise hiç kurcalamayın.
serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşverin akışına bırakın bende Sakıp Sabancı çenesinden mevcut.(alt çene önde)
Hepimizin var bi kusuru..
MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kendinizi çok incelemeye başladınız. Umarım takıntı haline getirmezsiniz. Bu sorun sağlıksal değile çok umursamayın derim. Her insan benzersiz yaratılmıştır (ikizleri saymıyorum). Sizin özelliğiniz de o olsun
Alnınızın çukur olması sizin mükemmel olmanıza engel değil )
Takıntı değil hocam. Siz öyle söylüyorsunuz da etrafınızda ki insanlar öyle söylemiyor. Resim çekerken bile insan çekiniyor. O kadar kötü çıkıyor ki alnım resimlerde arkadaşlarım bile resim çekinmek istemiyor benimle. Buda ister istemez psikolojimi bozuyor.

blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz şeylerde aldırmayın diyenlere bakmayın böyle şeyler için maddi gücünüz varsa özel hastanelerde yaptırabilirsiniz. Kaliteli yorumları olan estetik cerrahlarla görüşüp düzelttirebilirsiniz. Böyle şeyler için yapılan estetik operasyonlardan zarar gelmez yeter ki doğru doktor seçin. Herkes güzel görünmek ister. Burnu büyük olan insanların falan estetikle düzelttirmesini çok olumlu buluyorum. Böyle düzelttirmeler sağlayacak estetik operasyonlar özgüven sağlar yaşam kaliteniz yükselir.
Aynen katılıyorum. Bende isterim beni bu halimle kabul etsin herkes ama olmuyor işte. İnsanlar burnu büyük, çenesi kepçük, göbekli vs vs diye herkesi öteliyor. Bakışlar bile değişiyor insanların. İster istemez buda özgüveni kırıyor.