Son 15 gün içerisinde berki 20'den fazla ödev konularına denk geliyorum öğrenci kardeşimiz'e hocası ödev veriyor oda geliyor ücretiyle burada ödevini yaptiriyor abi şimdi düşünüyorum bu hoca bu ödevi niye veriyor işi öğrenmesi için veriyor canı sıkıldığı için değil sanırım. Peki hepsini geçtik yarın birgün bu çocuk mezun olduğunda bir işe girdiğinde ona bir görev verildiğinde yine burada ilan mı vericek yada diplomayı sadece süs olarak mı alıyorlar. Yardım konusu ayrıdır aklına takılan birşey vardır çözemiyordur ücretli bile olsa yardım alabilmek için konu açanlara sözüm yok çünkü işi öğrenmek istiyorlar ama çözemiyorlardır. Ama direk projelerini başkalarına komple yıkıp parasını ödeyip ödevi kendileri yapmiş gibi sunmaları ne biliyim kimi kandırabilecekler sadece kendilerini kandıracaklar...

En çok zoruma giden de yazılım mühendisliği okuyup ödevlerini yaptirmak isteyenlere darılıyorum bizim mesleğimiz parası için yada başka birşeyi için değil tamamen içinden gelecek bir heves ile yapilabilecek bir iş böyle bir dalda verilen ödevleri bile yapamayacak kişilerin ileride yazılım mühendisi ünvanını kullanmaları bile üzmezmi