Goodestmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoast SEO'da kullandım ama şu an Rank Math kullanıyorum , sağdaki gördüğünüz kısımı doğru tamamlayabilirseniz Rank Math'a göre google seo uyumlu oluyor. tabii ordan 100 puan almak için de anahtar kelimeyi kafamıza göre yazmıyoruz.
Kısaca bir yol gösterici diyebiliriz. Ara sıra hiç oraya bakmadan girdiğim ama doğru anahtar kelimeyi kaydedince sabit 81 puanda olanda oluyor. Kısaca öğretiyor. Yazı dışı diğer ayarlar için de bence evet önemli
Elbette puanı yüksek tutmak için anahtar kelimeyi sallamak olmaz kelime oranı / anahtar kelime olayını kaçırmamak gerek.. Rank math bu konuda iyi. Fazlaysa fazla, eksikse eksik diyor ve tamamlatıyor.

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu eklentilerin puanlama verdiği sistem makale içerisinde ki arama motorlarının istediği şeylerdir genel hatları ile ve sağlıklı sonuçlar vermektedir. Aynı eklentilerin özel ayarları da mevcuttur bunları da doğru yaparsanız sizi büyük yükten kurtarır. Kod bilginiz varsa bunların yaptıklarını basit işlemler yaparsınız ama buna gerek olduğunu düşünmüyorum.
Bu tarz eklentiler size yardımcı olur ama tamamen iç seonuzu v.b durumlarınızı düzeltmez. İç seo ise onlarca denetim isteyen şeydir.
Evet.. 4-5 senedir aktif bir sitem var ve ben seo işlerinden yeni haberdar oldum diyebilirim. Başından beri bilgi sahibi olsaymışız şu an kim bilir nerelerdeydi site..