GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun hocam yaşadığınız yerin asfaltı ne durumda, bizim buralar o kadar iyi durumda değil de bu tip bisikleti hiç tavsiye etmiyorlar
Hocam Kayseri'de yaşıyorum, sağ olsun Belediye yılda 2 defa asfaltı yeniler valla bu durum bisiklet kullananların bayağı işlerine geliyor, yalan yok Ayrıca çok teşekkür ederim. Sağ olun, var olun.

Hellscream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, benim de bisiklete hevesim var bakalım bir toparlanabilirsem bakacağım uygun fiyatlı bir makine.
Daha önce tur bisikletim vardı carraro sportive 224 modeli, 2 yıl önce sattım 1 yaz bisikletsiz geçirdim ve şimdi yeniden kavuştum çok şükür. Kesinlikle alın derim hocam, harika bir hobi ve aktivite

LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Fotoğraflarını çekip detaylı bir inceleme konusu açarsanız zevkle okuruz.

Hem de aklında soru işaretleri olan arkadaşlar olarak bilgilenmiş oluruz. Kazası belasız kullanın.
Hocam bir youtube kanalım var, oraya video çekip eklemeyi düşünüyorum açıkçası. Allah razı olsun bu arada

Şu an bisikletçide bisiklet, yarın gündüz alacağım. Çok fazla yağmur yağdı ve arabayada sığmadı maalesef.