Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. İnternet sitemdeki temayı değiştirmek istiyorum. Geçeceğim temanın da demosunu kurup düzenleme işleriyle uğraşmak istemiyorum. Yalnız şöyle bi sorum var. Demoyu kurduğum zaman şuan sitemde var olan içerik de gider mi? Gitmemesi için bir şey yapılabilir mi?
.
tamaların import özellikleri farklıdır. bazı temalar full import (resimler, yazılar, menüler, medyalar vb.) yapar ayar yapmanıza izin vermez.
bazı temalar ise import edeceğiniz şeyleri seçmenize izin verir. örneğin sadece demo sitedeki tema ayarlarını import edebilirsiniz
her halükarda mevcut içeriklerinize birşey olmaz (aynı isimde olmamak şartı ile - o zaman ne yapar bilmiyorum)
sizin 50 sayfanız ve yazınız var diyelim aynen durur + demo sayfa ve yazı içerikleri eklenir. menü de demo menü yükleneceği için sizin içerikleriniz görüntülenmez sadece
..
onun yerine sadece temayı aktif ederek tema dökümantasyonu yardımı ile kendiniz elden geçirin derim. demo içerik indexlenirse birde onları temizleme sorununuz olur