ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haspter da onay verdiğine göre, biz küçük bir güncelleme yapacağız. Hesap açma alanına rakam girilebilinecek bir input alanı koyarız büyük ihtimal. Yazacağınız rakama göre de ACT'ye istekde bulunup otomatik hesap açtırırız.
Program özellikleri ile ilgili de bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bir çok özelliği açıkcası programı kullanan müşteriler, istekleri ve talepleri doğrultusunda yazdık. Gelen mantıklı talepleri değerlendirip, programın içersine zaman içersinde koyuyoruz.

Edit : Programı güncelledik ve bu özelliği kattık. Programa sahip olan kullanıcılar/müşteriler programı güncelle yapmaları yeterli olur. @Akar; Fikrin için teşekkürler.
O zaman ben de sipariş vereceğim Oraya bir uyarı da eklenebilir, işlemin uzun sürebileceğine dair. İşlem devam ettiği sürece devam ettiğini gösteren bir gif de bulunabilir. Fikir sadece. Ellerinize sağlık.

---
Not: Siz güncellemişsiniz bile; ben daha güncelleme yapılmamıştır diye ilave fikir belirtmiştim. Tekrar ellerinize sağlık. Hesap bilgisi alabilir miyim?

Hapsher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

API sistemlerimizin temel amacı budur aslında, Kullanım şekli olarak da gönderilen bir isteğin cevabı geldikten sonra ikinci isteği göndermek suretiyle sorunsuz kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Sorunuz olursa çekinmeden yazın lütfen
Teşekkür ederim düşündüğüm gibiymiş.