Emindiyebiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son 2-3 sene önce böyle birisi yazdı bana gerçekten dediği gibi tanınmış sayfalardan mesaj attı kendi ağzıyla attı hatta sonra ne mi oldu dolandırdı 😂 (r10 u bilmediğim dönemler)
Zaten ben arkadaşla konuşmaya başladığımda anlamıştım hocam, R10 Hesabınız varmı dediğimde *Orayı kullanmıyorum, al sat yapmıyorum* dedi. R10'da Zaten Al-Sat yapıldığını biliyor. Ve R10'da da Hayalet olarak dolaştığı gayet açıkca ortada yoksa konuma nasıl ulaşabilirdi ki? Bu tarz arkadaşlar DO-LANDIRICIDIR R10 Dışı hiçbir zaman ticaret tavsiye etmem ama öncelik hesabı teslim almaksa binevi olabilir.

S3rdaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam sana yuz yuze alisveris yapalim demis ona bile yan cizmissin. Bence sende biraz maxigeyiksin kusura bakma da.
Hocam arkadaşla yüzyüze yapsam ne olabilicek? Arkadaşı sürekli orada tutamayacağım orada yapacağım alışveriş için Ankaradan İstanbul'a yolculuk yapacağım adamla 15 dakika hesap alımını yapıp Ev'e döneceğim bu arkadaş hesabı geri alamaz mı bu süre zaarfından sonra.. Lütfen bu konulara da dikkat etmek gerek.

samsunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 günlük üye diğerini üye değil diye horluyor. Ben bunu anladım yazışmalardan.
2 Günlük üye derken hocam? Tamam sizin R10 Hesabınız var sizinle ticaretim olsa önden ödeme yapabilirim direkt, bu arkadaşa önden ödeme yapabilmek mümkün mü mantıken düşünür isek lütfen bunu da göz önünde bulundurun