Behrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum, çevre baskısına gözünüzü kapatın nitekim de öyle yapmışsınız. Umarım daha güzel yerlere gelirsiniz
BatuHan00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuması 1 dakika, çilesi kaç yıl acaba.
Allah kolaylık versin umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. Adam kayırma olayları oldukca cogu kisi de gelecek kaygısı illa mevcut olacaktır özellikle bu aralar bende cok var
Catkedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babanıza Allah rahmet eylesin. Anneniz ve babanız için hayırlı evlat olmusunuz kazancınız daim olsun
AlyOsman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Başınız sağolsun adaşım sabırlar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz.Allah yolunu açık etsin her daim.
ilhnGrbz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vefat eden yakınlarına Allah rahmet etsin.. Azmin ve başarının devamını dilerim.
okedoke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah birine bin katsın inşallah. Başarılar dilerim
Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bütün sevdiklerinize rahmet eylesin hocam , 21 yaşındayım ve sizin geçtiğiniz bu yollara yeni yeni adımlarımı atıyorum inşallah ben de başarılı olurum sizin de başarılarınız daim olsun
hk0nline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten güzel bi yazıydı bananızın mekanı cennet olsun benimde yapmak istediklerim için ilham vericiydi allah kazançlarınızı daim kılsın
Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler hemşerim.

İmza: Sürmene Spor
metehandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni tebrik ediyorum dostum, inşallah daha da başarılı ve mutlu olursun.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Sağolun dostlar sağolsun.Hiç beklemediğim bir şekilde konu doldu taştı şaşırdım vallahi... sağolun arkadaşlar