+5 hane dediğiniz min 6 hane veriyor instagram
5 hane alamazsınız..
ben 20.000₺ ye de kullanıcı adı sattım değerine göre değişir
+5bin liradan başlıyor benim alacağım kullanıcı adları
@antalya @mersin @otel @dizi bunlar mesela 1-3 arası mi değişir?
Forumda @antalya için 15k teklif var. Yaptığınız bilgilendirmelerin hiç birine katılmıyorum hocam. Fırsattan istifade demişsiniz , herkes yaptığı işe değer biçiyor , benim kullandığım kanal benim için önemli ve 300-500₺ 1000₺ gibi kazançlar için orayı kullanıp erişimim kaybedemem.[COLOR="Silver"]
l
Olur mu hiç, benim kast ettiğim farklı jenerik isimlerdi. Sizinkiler premium isimler tabii 8-10 belki değerine göre fazlası eder. Sizin konunuzu incelemiştim gayet başarılı portfolyonuz var. Bunun için ayrı tebrik ederim.
Ama mesela arkadaşın isim ''mertdemir'' sizce 4 bin eder mi ? Serbest piyasa, isteyen istediği fiyatı her zaman yazabilir ben buna asla karışmam hatta buna karışanlara tam tersi tepki belirtirim. İsteyen istediği fiyata satabilir. ama bir ad soyad - mertdemir - benim gözümde max kişi çok almak istiyorsa 1500 olmalı.
Ya da konuda ki diğer örnek karagoz , bence max 1-3 arası o da max.
Ama sizin ki global isimler, ve premium. Otel, dizi vb. paha biçemeyiz güzel isimler.
5+ harf demek istediğim 5 ve üstü değil 5'in üstünde yani 6-7-8 diye gidenler. Bu da sizin dediğinizle eş anlama geliyor.
Yani benim yazdıklarım, sıradan ve sizin gibi premium olmayan fiyatlar için geçerli.