Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gördüğüm kadarıyla bu çoık gerekli. ACT panelde baktım direkt API erişm bilgileri ve cURL istek şablonları çıktığı için o arkadaşa sormadım, yani isteyen kendi yapabilir gibi anladım meseleyi. Ama onu kullanan bir yazılım olarak, dediğiniz gibi ACT sahibi arkadaşın müsaadesi varsa yazılıma eklenmesi çok iş görecektir. 5 panolu özel tokenlı bir hesabı dün ilk defa deneme amaçlı oluştururken orada 1dk civarı beklemem gerekti. Bu açıdan belirtilen parametrelerle toplu hesap açımı süper olur. ACT üzerinden hesap açıp satanlar oluyor (yanlış bilmiyorsam), herhalde öyle yapıyorlardır.

Program özellikleriniz çok iyi bu arada; onu da söylemiş olayım.
Haspter da onay verdiğine göre, biz küçük bir güncelleme yapacağız. Hesap açma alanına rakam girilebilinecek bir input alanı koyarız büyük ihtimal. Yazacağınız rakama göre de ACT'ye istekde bulunup otomatik hesap açtırırız.
Program özellikleri ile ilgili de bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bir çok özelliği açıkcası programı kullanan müşteriler, istekleri ve talepleri doğrultusunda yazdık. Gelen mantıklı talepleri değerlendirip, programın içersine zaman içersinde koyuyoruz.

Edit : Programı güncelledik ve bu özelliği kattık. Programa sahip olan kullanıcılar/müşteriler programı güncelle yapmaları yeterli olur. @Akar; Fikrin için teşekkürler.