Yok tek yüzlü
Şileye gittiniz mi bilmiyorum ama bir arılar var elim kadar yemin ediyorum.
Oralara hiç gitmedim ama köyde siyah büyük arılar görmüştüm
Koronadan dolayi mutasyona ugramis galiba😁.
Bende öyle düşündüm ilk başta
Ben kıyamam hocam, örümcekten çok korkmama rağmen yine de hiç öldürmedim, kendime yapılmasını istemediğim bişeyi hiçbir canlıya yapmam.
ben de görmüştüm ilginçler gerçekten.
Bardak ile camda yakaladım biraz baktım, hayran kaldım gerçekten çok değişik bişeydi, sonra bıraktım uçtu ama daireler çizerek gitti, herhalde bardakta döne döne başı dönmüş
Savaş eğitimi almış bir arı hocam paniğe gerek yok sineklik ile selam verebilirsiniz
Evimde sineklik yok ama sanırım artık taktırmam lazım, kızım için korktum biraz.
Yazınızı kesinlikle tasvip etmiyorum. O da bir canlı öldürme mantığı nedir? İnsanlar gibi dünyayı mı katlediyor bu hayvan da öldürün diyorsun?
Katılıyorum hocam, insan kendisine yapılmasını istemediği bişeyi başkasına yapmamalı, empati yapılsa dünya çok güzel bir yer olabilir.
Aynı arı türü dün penceredeki bi boşluğa yuva yapmaya çalışıyordu, peçeteyle tıkadıķ hemen, sıkıntılı bi tipe benziyor.
Güzel çözüm
Sceliphron sınıfından sfecid bir yaban arı türüdür kendileri.
25 yaşıma giricem ilk defa gördüm, buralara kadar gelmesinin sebebi nedir anlamadım
Manken gibi arı

Bende izlerken bunu demiştim.
Uçtu gitti bi yere yuva yapmadı sağolsun
Amasya'da bedelli askerlik yaptım, ayranın kapağını açınca tadına ilk arılar bakıyordu. Dumana gelmezler dedikleri için yemek yerken sigara yakıyordum, Sigaranın dumanından bile faydalanıyorlardı

İnsanın sevmediği burnunda bitermiş ya

Bana zararı olmadığı sürece arılarla problemim yok ama benden uzak olsunlar diye hep dua ederim

Bende sizin gibi düşünüyorum, bana zararı olmasın bin yıl yaşasın.
Sen buna arı demişsin ama bu bildiğin Pokemon
Aslında benziyor biraz onlara
Piyasada değişik arılar görmeye başladık dün bende kırmızı bir böcek gördüm ve koluma yapıştı korkudan öldürdüm malesef
Dünya'da dışarı çıkan insan sayısı azalınca Dünya nefes almaya başladı, onlarda bu durumu değerlendiriyor sanırım