JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yüzlü galiba bu
Yok tek yüzlü
yunusdm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şileye gittiniz mi bilmiyorum ama bir arılar var elim kadar yemin ediyorum.
Oralara hiç gitmedim ama köyde siyah büyük arılar görmüştüm
S3rdaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koronadan dolayi mutasyona ugramis galiba😁.
Bende öyle düşündüm ilk başta
Strangereister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öldürün hocam 👍😊
Ben kıyamam hocam, örümcekten çok korkmama rağmen yine de hiç öldürmedim, kendime yapılmasını istemediğim bişeyi hiçbir canlıya yapmam.
les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de görmüştüm ilginçler gerçekten.
Bardak ile camda yakaladım biraz baktım, hayran kaldım gerçekten çok değişik bişeydi, sonra bıraktım uçtu ama daireler çizerek gitti, herhalde bardakta döne döne başı dönmüş
SABYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savaş eğitimi almış bir arı hocam paniğe gerek yok sineklik ile selam verebilirsiniz
Evimde sineklik yok ama sanırım artık taktırmam lazım, kızım için korktum biraz.
les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazınızı kesinlikle tasvip etmiyorum. O da bir canlı öldürme mantığı nedir? İnsanlar gibi dünyayı mı katlediyor bu hayvan da öldürün diyorsun?
Katılıyorum hocam, insan kendisine yapılmasını istemediği bişeyi başkasına yapmamalı, empati yapılsa dünya çok güzel bir yer olabilir.
ATASEVEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı arı türü dün penceredeki bi boşluğa yuva yapmaya çalışıyordu, peçeteyle tıkadıķ hemen, sıkıntılı bi tipe benziyor.
Güzel çözüm
AndyCap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sceliphron sınıfından sfecid bir yaban arı türüdür kendileri.
25 yaşıma giricem ilk defa gördüm, buralara kadar gelmesinin sebebi nedir anlamadım
zgrmeister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0 beden
Manken gibi arı Bende izlerken bunu demiştim.
sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Islak çamur taşıyıp yuvarlak tomurcuk tomurcuk yuva gibi birşeyler yapıp içine kuluçka bırakır. Yarın bir gün görürsen evin bi köşesinde korkma bu yazdığım aklına gelsin.

Memlekette nadiren olsa eve uğruyor. Çamurdan yuvarlak misket gibi birşeyler yapıp içine yumurta bırakıyor. Isırdığını bilmiyorum. Arıcılıkla uğraşıyoruz 5 10 kovan ile hobi olarak. Esas baş belası katil japon arıları. Boyutu tam olarak bu. Bal arılarının kovanına barbar gibi girip eklem yerinden 2 ye kıparıp atıyorlar ağızları ile.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQAApCVrOMI1tsylJ-Hl6k--oUWZu9BmzV98NXb6E6Jri6grKh8&usqp=CAU

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...Ukwyy&usqp=CAU
Uçtu gitti bi yere yuva yapmadı sağolsun
RebelFa1con adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amasya'da bedelli askerlik yaptım, ayranın kapağını açınca tadına ilk arılar bakıyordu. Dumana gelmezler dedikleri için yemek yerken sigara yakıyordum, Sigaranın dumanından bile faydalanıyorlardı İnsanın sevmediği burnunda bitermiş ya
Bana zararı olmadığı sürece arılarla problemim yok ama benden uzak olsunlar diye hep dua ederim
Bende sizin gibi düşünüyorum, bana zararı olmasın bin yıl yaşasın.
Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen buna arı demişsin ama bu bildiğin Pokemon
Aslında benziyor biraz onlara
cdermnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasada değişik arılar görmeye başladık dün bende kırmızı bir böcek gördüm ve koluma yapıştı korkudan öldürdüm malesef
Dünya'da dışarı çıkan insan sayısı azalınca Dünya nefes almaya başladı, onlarda bu durumu değerlendiriyor sanırım
Palladium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hey maşallah