AlyaMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, sosyal medya paket satış işine girmeyi isteyen çok kişi olduğunu farkettim, kendim bu işi 3 aydır felan yapıyorum, çok hata yaptım ama paramı çöpe atmadım, tecrübe edindim.

Bi 10 gün önce ilk kurduğum sitemi forumdan birisine sattım.

Satış Konusu - Siteyi sattığım kişiler isterse numaralarını veririm nasıl satış yaptıklarını kendilerine sorabilirsiniz.

Bu işe benim gibi sıfır bilgiyle girmek isteyenler paralarını boşa harcamadan para kazanmaya başlasın diye şöyle bir paket ile hizmet vermeyi düşündüm.

Anahtar teslim olarak size sistemi teslim edeceğim, hangi paketi nereden daha ucuza alacağınızı gösteren Excel dosyası hazırladım, sipariş gelince oradan bakıp siparişi API alınan panellere gireceksiniz. İsteyene sistemi API ile çalışır şekilde teslim ediyorum, isteyene manuel siparişleri kontrol edeceği şekilde teslim edebilirim.

ANAHTAR TESLİM PAKETİNİN İÇİNDEKİLER;

Domain; (com, net istediğiniz bir domain uygun fiyatlı bir firmadan alınır, size transfer edilir.)
------------------------------------
Hosting; https://i.imgyukle.com/2020/06/10/y7Xmk6.png
Adwords Paketi Özellikleri;
* Reklam Onayı
* Reklam Optimizasyonu
* Anahtar Kelime
* Negatif Kelime
* Hedef Analizi
* Sektör Kelime Analizi
* 30 Gün Garantili
* 1-3 Gün Arası Kurulum
Aylık Paket; 400 TL
Tek Seferlik Paket: 500 TL
Not: Bu hizmeti uzman birisinden alıyorum, kendim yapmıyorum
Kullanılacak Yazılım: Tıklayın

Örnek site: www.alyamix.com
Admin Paneli:Tıklayın
  • Site İçi ayarlar
  • Paket ayarları
  • Seo ayarları
  • Blog bölümüne 4 adet özgün içerik.
  • API ayarları
  • Hangi paketin nereden alınacağını gösteren Excel dosyası.
Sadece API bilgisi 100 TL'dir.

İki farklı paket seçeneğiniz bulunuyor.

• AYLIK SABİT ÜCRETLİ ADWORDS HİZMETİ OLAN PAKET; Her şey içinde 900 TL (Domain + Hosting hariç 800 TL) (Adwords Hariç 500 TL)
************************************************** *******************************************
  • TEK SEFERLİK ÜCRETİ OLAN ADWORDS HİZMET PAKETİ; Her şey içinde 1000 TL (Domain + Hosting hariç 900 TL) (Adwords Hariç 500 TL)

TESLİM SÜRESİ: 4 Gün

İletişim;
WhatsApp
Kendisi sağolsun gerçek anlamda yardım sever güzel bir insan hiç mecburiyeti ve çıkarı olmadığı halde bile seve seve yardımını esirgemeyen kaldıki bu devirde böyle düşünen birini bulmak çok zor kendisiyle hiç bi alakası olmayan şahsıma ağit sitemin tüm içerikleriyle kurulumuyla düzenlemesiyle kısacası a'dan z'ye herşeyiyle ilgilendi exradan sorduğum sorular cabası onlara bile sıkılmadan cevap verdi herşey için çok teşekkürler size ve eşinize saygılar...