Tek şampiyonla dünya 1.si olanlar var. Buradaki olay şu bana göre mainlediğin 1 şampiyonun olacak ama en az ana şampiyonun kadar yedek şampiyonunuda güzel oynayacka seviyeye getireceksin. birisi banlandığında diğerini alacaksın alternatif olarak. bu arada arkadaşın oynadığı şampiyonu ben banlayanı görmedim buzamana kadar dolayısıyla onun için kolay olmuştur
10 sezondur oynuyorum wintrade elobost gibi nedenlerle sezon 8den beri bir fiil banlanıyorum tek şampiyon ile otp olup dünyadabelli bir çizgi yakalayan görmedim açıkçası otpler bana görü hiç birşey bilmeyen oyun bilgisi orta halli oyunculardır. alt liglerde görüşe ve minyona önem verirsen çok iyi bir win yüzdesi yakalarsın lakin ligler yükseldikçe kalite ve kalitesiz insanlarda aynı oranda yükseliyor , ego , wintrade göz göre göre oyun satmalar küstüm oynamıyorumlar üstlerde daha fazla altlarda kişi bile kalsanız kazanma ihtimaliniz var hemde yüksek çünkü altta çok fazla hata var o yüzden alt ligdekiler yükselemiyor. plat eloya kadar görüş ve kesinlikle farmı yüksek tutun sup mainleyebilirsiniz ben koca bir sezon janna oynayarak master eloya çıktığım sezon biliyorum ki o zaman janna aşırı güçlü idi
oyunun başına /sustur all yapın keyfinize bakın eğer tek lane iseniz bunları yaparak sinyalleri dinleyere oldukça güzel oyunlar çıkarabilirsiniz. her lanede her heroyu bir diğer hero kadar iyi oynarsanız zaten dia master elo arasında olursunuz e tabi oyun bilgisi ve deneyimde şart bu yüzden oyunda ks.vb şeylere takılmayın oyunu haritayı sıkı takip edin üsy ligler kendiliğinden gelecektir.