Gümüş liginden çıkmak üzere olan biriyim kendimce birkaç taktik söyleyebilirim,
Öncellikle Elonu yükseltmen gerekli tavsiyem alan hasar skili bol olan herolar ile oynamaya başla, sona, malp vb gibi bu herolarla kil alamasan bile sürekli yüksek miktarda asist alarak kda nı kaybetsen bile düzgün tutar zamanla daha iyi oyuncular ile oynarsın
3 oyun üst üste girme bu benim tesadüf eseri fark ettiğim bir şey, o yüzden işten sonra 2 el atar bırakırım 3. girdiğim an feederlar şu bu geliyor.
Sakinlik çok önemi takıma liderlik etmeye çalışma ama toparlayıcı olmaya çalış toksit varsa direk mutelet takımına
Seri maçları en kanser zaman mutlaka feeder saçma sapan adamlar geliyor örnek dün seri s1 maçımda takımım solo zed, mid kata , adc yasuo orman taliah'tı ben sup oynuyorum main herolarım , lux, sona, leona ama takıma bakınca ciddi bir tank lazım diye nau aldım hemde yasuo yu kasıtrırrım diye. daha seçim ekranında küfürleşmeler başladı özellikle kata zed ve taliah'a küfür etti seçimlerinden dolayı sakinleştirdim belki adam iyi oynicak bi bekle feedlesin öyle söv dedim açıkcası ki zed 23-4 oynadı helal olsun kata 6-6- taliah 4-2-15 oynadı ben silver aldım.

bazı zamanlar kendi seçiminden ödün vermen gerekiyor bu lanet serverda malesef

Edit elonu yükseltmek için sürekli totem at takımda totem skoru 13-15 ken ben 40 totemlerde geziyordum şu an o kadar güzel takımlar geliyor ki deli mutlu oluyorum
Ejder vadi, baron hepsinde adın geçsin bir kerede olsa mutlaka vur keza kulelerde de öyle, sup dışındaki heroları oynuyor isen kasıldım diye farmı bırakma, eğerki ağır domine ediyosunuz oyunu tekleyip geçiyorsanız bitirme tüm ejderleri alın baron kadim hepsini alın kdanı iyice güzel bir seviyeye getir elona ciddi etkisi olacaktır