mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Noldu ya, yaptıklarınla yazdıkların tutmayınca kaç paralık adam filan konuşmaya başlamışsın.
Sana bu gerçekleri söyleyip hayatını karartan olmadı galiba
Yeni hayatında daha dikkatli olursun umarım.

Katılım bankalarında vadeliye koy, kazandığın paraya faiz yerine kar payı desinler helal olsun
Bunlar kendilerini kandırıyorlar anlıyoruz ama herkesi kendileri gibi keriz sanmaları da işin komedi tarafı
ytibrahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl saçma sen ve senin gibiler din ayağına kandırın milleti ondan sonra konuşun yüzsüz gibi katılım bankasına para koy kâr payı al sıkıntı yok faiz değil ne de olsa , ev al sıkıntı yok bir de caiz diyorsunuz yuh be kardeşim yuh.
Hiç bir şeyden haberiniz yok sadece işkembeyi kübradan sallıyorsunuz. 5 dakika zaman ayırıp gerçeği araştırmaya zaman ayıramıyorsunuz. Gerçekten amacınız öğrenmek olsa tüm zamanımı ayırırdım size ancak sizin niyetinizin sahih olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla forumda daha fazla konuyu uzatmaya gerek görmüyorum.

İşiniz gücünüz yok sanırım, forumda çok aktif konularınız yok canınız sıkılıyor ve hangi konuyu karıştırsak diyorsunuz sanırım, can sıkıntınız varsa yazın özelden muhabbet edelim