K. bakmazsanız araya gireceğim. reklam amaçlı değil ancak
Buradaki konum alıntı yaptığım mesajınıza oldukça uygun... Zira adsense gibi bir derdiniz olmadığı için amacınız sadece sitenize hit çekmek olduğu için farklı hesaplardan "blogspot" ile web sitenize yönlendirme yapmak sizin için uygun. Blogspot üzerinden farklı hesaplara sitenizde olmayan ancak kategorilerinizle alakalı resimlere link ekleyerek trafik çekme şansınızı arttırabilirsiniz.
Bir hesaba çok pin atmak dışında çok hesaba düzenli pin atmak daha makul olandır ki, 1 hesabınız kapansa ya da blogspot domain ban yese bile diğer hesaplarınızdan devam edebilirsiniz.
iyi forumlar.
Hocam konuyu baştan sona okudum eleştirimi maruz görün ama net bişey dememişsiniz biraz daha açıklayıcı olsanız belki ön sipariş yapabilirdim özel bilgiler vermeyeceksiniz tüm işleyişi anlatmayacaksanız vs şeklinde bi pazarlama benim gibi acemiler için biraz ürkütücü açıkcası belki ön sipariş yerine ana satış konunuz biraz daha ayrıntı vs içerirse düşünebilirim ek olarak blogspot siteye ordan da satış sitesine çekmek 2 tane köprü yapıyor hitlerde kırılma olmaz mı ? Tamamen cahilliğimden soruyorum