Estf.hocam ufak tefek şeyler biliyoruz kendi çapımızda güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam
E-ticaret çalışıyorsanız manuel çalışın. Domain bandan korkuyorsanız domain yönlendirmesi kullanabilirsiniz.
Ana domainde sizin asıl yapmanız gereken hemen hit kazanmaktan sağlam özgün hesap oluşturup çok uzun vadede kazanmak daha sağlıklı olur. Ya da farklı domain yönlendirmelerden yaparak (ana domainin ban riskini yok etmek yada minumum seviyeye çekmek için) hit almak daha sağlıklı olur.
Çok pin çok hit mantığı öldü mü ?
çok pin hiç bir zaman çok hit demek değildir. Aynı zamanda çok görüntüleme de çok fazla hit değildir.
Örnek vermek gerekirse tattoo sektöründe çok çabuk hit alınır 1 milyon görüntülenmeye çok rahat ulaşırsınız ama siteye giriş azdır. ortalama 50-150 arası Ama öyle güzel sektörler var ki 50k görüntülemenmeye 300-1k arası siteye giriş oluyor.
Tavsiye olarak ; Rakiplerimi incelerim.neler yapmış nasıl şeyler yapmış. ben neler yapabilirim..vb ona göre yol izlerim.
Hocam kalemine sağlık çok yararlı bilgiler domain yönlendirmesi olayını tam olarak nasıl yapacağımı da söylerseniz çok sevinirim domain banı en çok tedirgin olduğum şey zira bu olursa yeni domainden başlama şansım yok e ticaret siteleri wp gibi 5-10 dakkada kurulan siteler değil çünkü maalesef ben de cloudflare yada 301 denen yöntemlere pek aşina değilim.
Ek olarak manuel pinlemede sitemdeki ürün kategorileri ve görseller çok olmadığı için mecbur olarak aynı görselleri farklı hesaplardan pinlemek zorunda kalıyorum bunun dezavantıjı olur mu acaba ?