Selamlar Arkadaşlar,
İnternetten bitcoin ile ödeme yapmam lazım. BitPay diye bir sistem var. Pek işim olmadığı için ben de yenilerde öğrendim. Ödeyeceğim yerde 20 tane falan borsa ismi çıkıyor. Ama hangisini seçsem altta BitPay yazıyor. Benim kendi cüzdanımdan ödeme yapmak istiyorum. Ama bitpaya transfer olmuyor anlamadığım kadarıyla. Sadece Kredi kartı ile yükleme yapabiliyorsun. Cex.io nun uygulamasını yükledim ama onda da çıkan qr kodu ile ödeme yapılacak biryer bulamadım. Şimdi benim anlamadığım btc yi illa bu bitpaye mi yatırmak veya atmak gerekiyor(ki o da olmuyor sadece kredi kartı ile ödeme alıyor) yoksa diğer borsaların uygulamalarında bu qr kodu algılayarak ödeme yapma sistemi var mı? Kafam çok karıştı. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Edit,: ödeme için btc cüzdan adresi de veriyor. Fakat anlamadığım neden firma seçiyoruz? örneğin cex.io seçtim, cüzdan adresi verdi, başka bir borsadan ödeme yapamıyor muyum? Neden borsa seçiyoruz yani? Acaba normal havale eft yaparken firmaların verdiği farklı banka bilgileri gibi birşey mi? Firmanın x y z bankalarında hesapları var. Bunlara gönder de nereden gönderirsen gönder mi diyorlar?
Hocam hangi siteye ödeme yapacaksınız, onu iletirseniz yardımcı olmaya çalışayım.