guttsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farklı pincilerin scriptlerini vds üzerinden kullandım ve halen kullanıyorum en etkin olanı @ResimBox; arkadaşın pintwo yazılımı, diğer pinterest script vb. yazanların ve satanların çoğu hayal, bir kısmı ise hiç bir şey satmıyor. İsimlerini de veririm ama gereksiz tatsızlık olur. Burada fikir sormuşsunuz pinterest konusunda biri görüş verecekse bu kişiler @Sefer; veya @AlperA.; olmalıdır bu iki arkadaşımızın derin ve algoritmik bir pinterest bilgi birikimi olduğuna şahidim.
Son 1 aydır nerdeyse açılan her konudaki her mesajı okudum eski konulara göz gezdirdim bu olay 3 aşamadan oluşuyor pin atmak pinden trafik çekmek ve bu trafiği paraya dönüştümek sanırım en etkili yöntem de manuel ve özgün görünümlü pinler birkaç dakika ayırıp tasarım yapılarak oluşturulan pinlerim bariz şekilde önde gidiyor mesela konu başında da da dediğim gibi daha acemiyim ve benim olayım adsense wp vs değil e ticaret için potansiyel müşteri oluşturmak ve sanırım bunun için biraz daha sabırlı olup manuele devam etmem gerek. Elbetteki söylediğiniz arkadaşların tecrübeleri ve herkese katacakları vardır ilgilenirlerse çok güzel olur