Ben ailemden hala gizlerim yaşım 23, 10-11 yaş (4.sınıf) civarlarında başladım. Özellikle son 4 senedir şehir dışında okumamla devam etmem daha çok oldu. Kız arkadaşım terk etti, 6-7 ay günde en azından 3-4 paket içtim. (W*nston Slender Mentollü 9₺ ydi o ara) kredi kartına yüklendik atlattık, geçti gitti. Taaa ki fazlasıyla yakın olan bir yakımın koahtan hayatını kaybetmesiyle başladı her şey. Hayatını kaybetmeden önce konuştuğumuz -içtğimi biliyordu, beraber içtiğimiz de olurdu yaşça da çok büyük- tek önerisi sigarayı bırakmaktı. Yanından çıktım dışarda ilk işim sigara yakmaktı, yaktımda. Gel zaman git zaman aklımı kurcaladı. Üstüne pandemi geldi, bünyem zayıftır dışarı da çıkamıyorum aile yanında bırakmış oldum. Özellikle Ramazan da hiç içmedim. İçemedim... En son eşyalarımı toplamak için okuduğum şehir e döndüm arabayla 2 gün içinde içtim içtim şuan hala içemiyorum. İlk zamanlar öyle gelirdi ki içme isteği ... Dayandığın sürece zayıflıyor o istek. Bu içme sebebimde psikolojik desteğimin o olmasıydı