pinkmann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arayıp ta cevabını bulamadığım konular beklemedeyiz.
different34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilindik yönlendirmelerden farklı strateji var ise sabırsızlıkla bekliyoruz
hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bekliyoruzz.
İlginiz için teşekkür ederim. Yanlız konuda belirttiğim gibi detaylı bir konu.

Örneğin, domain içi yönlendirme adsense için kullanılır, adsense farklı domainden yönlendirmeye sıcak bakmadığından, dmain içi sub sistemi kurup yönlendirme yapılır. Ben bir sitem için kullanıyorum. Sadece kodları toparlamak 3 günümü aldı.

Örneğin ip bazlı ülkeye göre yönledirme cpm yüksek sistemler için kullanılır. Adjo ya da diğer smart link kullanan firmalar her ülkeye ücret ödemediğinden, ücret ödenen ülkeleri adjoya (ya da başka firmaya) ücret ödenmeyen ülkeleri link kısaltma ya da adsenseye yönlendirebilirsiniz.

Hiti topladıktan sonra ne için kullanacağınız size kalmış (YouTube videosuna yönlendir mesela)

Detaylı bir konuyu sırf hayır olsun diye açmayacağım.

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda benim kafamda soru işareti mevcut. çözümü varsa eyv alınır.

şimdi ben manuel pinleme yapıyorum kendi özel yazılım programım ile. bu programda sitemdeki tüm konuların linklerini ayrı ayrı pinlettiriyorum bağladığım hesaba.

peki bu dinamik yönlendirme olayını kullanmaya kalksak, benim her linkimi bağladığım her hesap için ayrı domainler üzerinden pinleyip, bu pinler tıklandığında da hedeflenen gerçek url ye erişim sağlanacak mı?

yakın dönemde hesaplarında " bu sitede url yönlendirmesi mevcut o yüzden linki açmıyoruz" benzeri hatalar alanlar vardı görsellerini koyuyolardı. bu tarz bi durum yaşanabilir mi, yine ban konusunda ne kadar güvenli?

göz yormasın, anlaşılır olsun diye boşluklu yazdım rahatsız olan varsa affola.
Manuel elle pinlediğim pinler mevcut.

Dinamik subdomain yönteminin en büyük dezavantajı ana domaininiz banlanırsa bütün emekleriniz boşa gider.

Bu yüzden kendi sistemlerimde (1 tane hariç onda başlangıçta kullandım) dinamik sub kullanmıyorum. Ve pinterest spam için dinamik sub önermiyorum.