Bir çok banka kullandım en kolay iade eden iş bankası.
Geçenlerde denizbank kredi kartı verdiler ayak üstü 180 lira kart parası çıktı şikayet vara yazarak zar zor aldım.
En zor iade eden garanti bankası 10 yıldır kesiyorlar 1 kez bile vermediler.
şikayet vara bunu yazınca denizbank direk iade etti 3. şikayet konusuydu aynı banka için
Alıntı
Sonu 3650 ile biten Denizbank kredi kartımdan 22.04.2020 tarihinde tahsil edilen 178.50 TL kart ücretinin iptalini talep ediyorum.
Yargıtay 13. Hukuk dairesince verilen 2011/4736 esas ve 2011/11579 sayılı son karara göre ise söz konusu yıllık kart aidatının bk. 125 md. Ve HGK 2010/1-93-88 sayılı kararı uyarınca on yıl geriye dönük olarak tüketiciler tarafından alınabileceğine ilişkin hükmü de kesinleşmiş bulunmaktadır.
Yaptığınız bu ücretlendirmenin yasa dışı olduğunu biliyorsunuz ve kesinlikle iptal edilmesini istiyorum. Aksi takdirde bu banka ile çalışmamı sonlandıracağım ve kart aidatı iadesi için Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım.
Şansınızı deneyin. Geçmiş senelerin tarihlerinide bulun ekleyin.
Birde şikayetvarda çözümlenmiş şikayetlere bakın ne yazmışlar diye ona göre birşey yazın. Ben bu yazdığımı nerdeyse her yazana iade edildiğini gördüm tüm şikayetleri kaldırıp yazdım anında iade edildi