bozkurtreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilerseniz sizi 230 dolar'dan başlayan fiyatlarla özel sunucuya taşıyabiliyorlar. Ama gereksiz masraf şimdilik uzak duralım derseniz. 400-600 TL arası sunucu size yetersiz kaldığında fiyat arttırıyorlar. Special Omni paketi full paketi değil. Allahım ne kadar çok satışım oluyor. Ne kadar da iyi kazanıyorum. Artık bu paket bana yetmez dediğinizde aradaki ücreti ödeyip https://www.ticimax.com/ileri-seviye-bulut-eticaret/ paketlerinden birine geçebiliyorsunuz.

Special Omni paketinde kargo entegrasyonu zaten mevcut. Eğer ERP / Muhasebe programınız Nebim, Logo vb gibi bilindik entegrasyon programlarıysa buna ücret almıyorlar.(Pazarlık Her Zaman Kazandırır. Malı Her Zaman Alırken Kazanmanız Gerekiyor) Fakat Cannias entegrasyonu kullanıyorsanız ilave ücret talep ediyorlar. Kargo entegrasyonları ücretsiz. Pazaryeri entegrasyonlarını bu paketin içinde zaten yer alıyor. Özel Konsept temaları bu paketin içerisinde var ama ben tercih etmem kendi özel tasarımımı oluştururdum. Ama isterseniz var olan konsept temaları da kullanabilirsiniz. Demo alıp inceleyin beğenirseniz yeni özel tema tasarımı yaptırmazsınız. Bu da sizin maliyetinizi düşürür. Yıllık yenileme ücreti olarak 3.400 TL talep ediyorlar.

Fakat ben ajans olduğum için bana 2.500 TL'ye geliyor yenileme ücreti. (yıllık) Demek istediğim tüm e-ticaret alt yapıları dershanecilik mantığıyla hareket eder. kaptırabildiğine Bir bakarsınız dershaneye sizin kayıt olmuş olduğunuz ücretin çok çok altı fiyata başka bir öğrenci kaydolmuştur. Fakat sizde pazarlık yaparak dilerseniz mevcut paket ücretinde + dilerseniz yıllık yenileme ücretinde indirim yaptırabilirsiniz. Yada indirim yaptırmayıp ücreti içerisine yeni bir özellik ilave ettirebilirsiniz.

Fakat https://www.hipotenus.com.tr/ ile de iletişime geçtim. Özel tasarımdır, talep ettiğim harici entegrasyonlardır vs derken 12.000 - 13.000 TL 'ye tahminen geleceğini söylediler.

Hipotenüs'ten Yener Sağlam ile iletişime geçtim. Çok kibar çok yetenekli başarı bir satış sorumlusu kendisinin ismini piyasadan olumlu yönde zaten çokça duymuştum. Fakat dediğim gibi bütün hazır e-ticaret paketlerinden nefret ediyorum. Bir ara siyasette diyorlardı ya kötünün iyisine oy veriyorum diye

Bende kötünün iyisi olarak T-Soft ve Ticimax'i görüyorum. Ticimax'in savunuculuğunu kesinlikle yapmıyorum. Şirketler bana sınırsız bütçe ayırsa gider RND ile anlaşır kişiye özel yazılım yaptırırdım. Fakat ücreti 100 Bin TL'den başlıyor.

Kığıllı'nın alt yapısını RND yapmıştı zamanında şuan da da aynı yazılımı mı kullanıyorlar emin değilim. Bugün RND nin satış müdürü olan Gülcan Karaca ile görüşmem olacak sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz. Hocam bilgili olmakla alakalı değil bu sorduğunuz sorular firmaları arayıp aynı bilgileri sizde öğrenebilirsiniz. Dediğim gibi hiç bir firmayla göbek bağım kesilmedi savunuculuğunu yapmıyorum. Sadece benim ihtiyaçlarımı hangisi karşılamaya daha yakınsa onunla çalışıyorum. ( Hiçbiri %100 karşılamayacaktır ) Ama sizin farklı ihtiyaçlarınız vardır.

Sizin için hipotenus.com.tr uygun gelecektir saygı duyarım. Ama ben ulusal pazarda daha çok deneyimi olan firmaları tercih ediyorum. Maliyet açısından da çok yakın olduğu için riske atmak istemem kendimi fakat sizin içinize hangisi siniyorsa onunla çalışmakta özgürsünüz.
bozkurtreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatta hipotenus.com.tr 'nin tam fiyatını söyleyeyim

E-Mağaza Paketi 3.500,00₺
Pazaryerleri Entegrasyonu 3.000,00₺
Web Servis Modülü 2.500,00₺
Özel tasarım 6.000,00₺

Toplam 15.000,00₺
Ticimaxden daha fazlaya geliyor o zaman fiyatlar. Napsam tam kararlaştıramdım. Tasarimlar tam benim istediğim şekilde bulamıyorum belki ilk başta hazır tasarımlarla başlamak daha iyi olur sonra özel tasarım yaptırırım. Daha araştırma yapıyım en iyisi öğrenmem gereken baya bir konu var.